Interactieve TV Applicatie

Je bent hier:
Geschatte leestijd: 1 min

Veelgestelde vragen over de interactieve TV Applicatie

Klein-zakelijke en particuliere gebruikers kunnen gebruikmaken van de interactieve tv-applicatie. Via de interactieve tv-app kunt u onder andere opnemen en direct televisie kijken. De officiële apps voor Android TV, iPad, iPhone, iPod touch, Android-telefoons & tablets, Android STB kunnen gratis worden gedownload en geïnstalleerd via app stores. Voor gebruik is echter een licentiecode nodig, die particulieren tegen een eenmalig bedrag kunnen aanschaffen en kunnen gebruiken op elk gewenst apparaat.

Naast applicaties voor Android en iOS is er ook een applicatie beschikbaar voor mediaspelers en Smart TV’s. Applicaties voor Roku mediaspeler en Samsung Tizen TV en LG WebOS Smart TV’s kunnen gratis worden gedownload en geïnstalleerd via app stores. Ook hier is een licentiecode voor nodig.

De officiële apps voor Android TV, iPad, iPhone, iPod touch, Android-telefoons & tablets, en Android STB kunnen gratis worden gedownload en geïnstalleerd via app stores. Voor gebruik is echter een licentiecode nodig.

Weergaven: 14
Naar de inhoud springen