Ultrasnel zakelijk internet voor

Communicatie: Videobellen Videoconferenties Spraakoproepen Chatberichten E-mails Streaming en Downloads: HD-Streaming 4K-Streaming Muziekstreaming Filmdownloads Podcasts Opslag en Hosting: Cloudopslag Bestandssynchronisatie Webhosting Databack-up Locatie en Mobiliteit: Onderweg Op locatie Multi Office Evenementen Tijdelijke locaties Noodvoorzieningen Mobiele connectiviteit Reizen Werkomgeving: Kantoor Camping Hotels Restaurants Retail Publieke ruimtes Thuiswerken Virtuele vergaderingen Immersieve Technologie: Virtual reality (VR) Augmented reality (AR) Immersive gaming Simulaties Beveiliging en Privacy: VPN (Virtual Private Network) Encryptie Malwarebescherming Privacytools Identiteitsbeveiliging E-commerce: Online winkelen Betalingsverwerking E-commerceplatforms Digitale marktplaatsen Entertainment: Live streaming Online gaming Social media Video-on-demand Internet of Things (IoT): Slimme apparaten Domotica Slimme steden

Bij EasyVoice Telecom bieden we ultrasnel internet aan, waarmee we je moeiteloos verbinden met de zakelijke wereld. Met onze snelle en betrouwbare internetverbinding kun je zonder enige moeite efficiënt werken, naadloos communiceren en profiteren van geavanceerde online tools. Onze missie is om je te voorzien van probleemloze connectiviteit, zodat je je volledig kunt concentreren op het succes van je bedrijf. Connecting you effortlessly is waar we voor staan.

1 Gbps

Glasvezelinternet

65

/maand

Het snelste 4G & 5G internet

Overal Onbeperkt

Slechts € 23 /maand

Onbeperkt bellen & sms'en

Beste 5G-dekking

Bij EasyVoice Telecom bieden we een alles-in-één zakelijk abonnement voor onbeperkt internet, bellen en sms’en. Met dit abonnement hoef je je geen zorgen te maken over datalimieten of beperkingen op je telefooncommunicatie. Geniet van de vrijheid om onbeperkt te surfen, uitgebreid te bellen en zoveel berichten te versturen als je nodig hebt. Met EasyVoice Telecom ervaar je de naadloze telefoonervaring zonder beperkingen. Kies voor ons en ervaar de vrijheid van onbeperkte communicatie in één abonnement.

onze services

De beste connectiviteit in heel Nederland

Bij EasyVoice Telecom bieden we zakelijke klanten een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder ultrasnel internet, onbeperkt bellen en geavanceerde Voice over IP-oplossingen. We zorgen ervoor dat je altijd verbonden bent met wat belangrijk is voor je bedrijf. Ontdek de kracht van naadloze communicatie en ervaar de beste connectiviteitservaring die EasyVoice Telecom te bieden heeft voor zakelijke klanten.

All in one

Met het Complete All-in-One Zakelijk Pakket van EasyVoice Telecom krijg je toegang tot een uitgebreide bundel van essentiële zakelijke diensten. Dit pakket is speciaal ontworpen om de zakelijke behoeften van jouw onderneming te vervullen. Profiteer van ultrasnel glasvezelinternet om jouw bedrijf altijd online te houden en zorg voor een veilige werkomgeving met onze inbraak- en brandbeveiligingsoplossingen. Blijf altijd bereikbaar met onze zakelijke mobiele en vaste telefoniediensten, terwijl interactieve tv ontspanning biedt aan jouw medewerkers. Dit pakket stelt je in staat om jouw bedrijf efficiënter te runnen en te voldoen aan de groeiende eisen van de moderne zakenwereld. Ontdek vandaag nog de voordelen van ons Complete All-in-One Zakelijk Pakket.

Glasvezelinternet

Met ons zakelijke glasvezelinternet van EasyVoice Telecom ben je verzekerd van de snelste en meest betrouwbare internetverbinding die momenteel beschikbaar is voor jouw bedrijf. Dankzij onze geavanceerde glasvezeltechnologie geniet je van ultrasnelle downloadsnelheden, naadloos streamen en moeiteloos online werken. Of je nu grote bestanden wilt uploaden, videoconferenties wilt houden of cloudapplicaties wilt gebruiken, met ons zakelijke glasvezelinternet ben je altijd verbonden met de hoogste prestaties en betrouwbaarheid. Ervaar de toekomst van internetconnectiviteit met het zakelijke glasvezelinternet van EasyVoice Telecom en geef jouw bedrijf een voorsprong in de digitale wereld.

 

Hotspot Technologie

Met onze zakelijke oplossing, Wifi Plus van EasyVoice Telecom, krijg je niet alleen een versterkte wifi-ervaring binnen jouw bedrijf, maar ook de mogelijkheid om een stabiele draadloze verbinding op te zetten tussen verschillende locaties, tijdelijke locaties, evenementterreinen en andere openbare locaties. Of het nu gaat om het verbinden van jouw hoofdkantoor met filialen, magazijnen of het creëren van een betrouwbare internetverbinding tijdens een evenement of op een drukbezochte locatie, Wifi Plus biedt een veilige, krachtige en naadloze connectiviteit. Met behulp van onze geavanceerde technologieën kun je moeiteloos gegevens delen, communiceren en samenwerken, waardoor bezoekers, deelnemers en medewerkers altijd verbonden blijven met de digitale wereld. Maak gebruik van de kracht van Wifi Plus om naadloos verbonden te blijven, waar je bedrijf ook actief is.

 

Satelliet Internet

Stap in de wereld van ongeëvenaarde connectiviteit met satelliet internet van EasyVoice Telecom. Of je nu een zakelijke professional bent die efficiëntie en betrouwbaarheid nodig heeft of een thuisgebruiker die wil genieten van naadloos surfen en streamen, ons satelliet internet biedt de snelste en meest betrouwbare verbinding die momenteel beschikbaar is. Dankzij onze geavanceerde satelliettechnologie geniet je van ultrasnelle downloadsnelheden, vloeiend streamen van media en probleemloos online gamen. Met satelliet internet van EasyVoice Telecom kun je moeiteloos grote bestanden uploaden en downloaden, video’s in hoge resolutie bekijken en zonder onderbrekingen werken vanuit huis of kantoor. Ervaar de toekomst van internetconnectiviteit met ons satelliet internet en geniet van ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht je behoeften of situatie.

Mobiele Telefonie

Met het zakelijke mobiele netwerk van EasyVoice Telecom ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare mobiele internetverbinding, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent naar een zakelijke afspraak, op kantoor werkt of vanuit huis opereert, ons mobiele netwerk houdt je constant verbonden met de digitale wereld. Profiteer van snelle downloadsnelheden, vloeiend streamen van media en probleemloos gebruik van mobiele apps. Daarnaast bieden we flexibele zakelijke mobiele abonnementen met onbeperkte data, bellen en sms’en, zodat je zorgeloos kunt communiceren en optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van mobiel internet. Ervaar de vrijheid van naadloze connectiviteit met het zakelijke mobiele netwerk van EasyVoice Telecom.

 

 

 

Vaste Telefonie

Met vaste telefonie van EasyVoice Telecom breng je de betrouwbaarheid en het gemak van een thuis telefoonlijn naar jouw zakelijke omgeving. Profiteer van kristalheldere gesprekskwaliteit en geavanceerde functies zoals voicemail, nummerherkenning en doorschakelen. Via onze flexibele abonnementen kun je kiezen wat het beste aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Blijf in contact met klanten, collega’s en partners en geniet van moeiteloze communicatie, allemaal vanuit het comfort van je eigen kantoor. Ontdek de voordelen van vaste telefonie van EasyVoice Telecom, inclusief geavanceerde functies via 3CX PRO en Enterprise, die zijn inbegrepen in ons tarief.

 

 

 

 

Interactieve Televisie

Met de interactieve televisie-oplossing van EasyVoice Telecom brengen we de toekomst van entertainment rechtstreeks naar al jouw apparaten. Of je nu een Android TV, Apple TV, smartphone, tablet, smart TV of zelfs een webbrowser gebruikt, onze handige apps zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot een breed scala aan tv-programma’s, films en series. Blader eenvoudig door het uitgebreide aanbod, kies je favoriete content en start direct met kijken, waar je ook bent. Met functies zoals on-demand streaming, pauzeren, terugspoelen en opnemen, heb je volledige controle over je kijkervaring. Ontdek de vrijheid van interactieve televisie op al jouw apparaten en geniet van het gemak en de flexibiliteit van onze toekomstgerichte tv-oplossing.

 

Inbraak- en Brandbeveiliging

Bij EasyVoice Telecom begrijpen we de waarde van een veilige en geavanceerde werkomgeving. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor kantoorautomatisering en inbraak- en brandbeveiliging. Met behulp van onze slimme apparaten en IoT-technologie integreren we naadloos beveiligings- en automatiseringsfuncties in je kantoor. Onze oplossingen zijn ontworpen om je gemoedsrust te bieden, wetende dat je bedrijf beschermd is tegen inbraak en brand. Met realtime meldingen en bewaking op afstand houden we je op de hoogte van potentiële bedreigingen, zodat je direct actie kunt ondernemen. Daarnaast zorgen onze systemen voor efficiëntie, energiebesparing en comfort in je kantooromgeving. Met onze slimme apparaten kun je kantoorprocessen automatiseren en stroomlijnen. Denk hierbij aan verlichting, temperatuurregeling, toegangscontrole en beveiligingscamera’s. Alles is geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk systeem, dat eenvoudig te beheren is.

Cloudoplossingen

EasyComp Cloud is net als EasyVoice Telecom een dochteronderneming van EasyComp Zeeland, tevens een toonaangevende speler in de wereld van clouddiensten. Met onze geavanceerde infrastructuur en expertise bieden we een uitgebreid scala aan cloudoplossingen die bedrijven helpen te groeien, te innoveren en hun digitale transformatie te realiseren. Van flexibele opslagmogelijkheden tot krachtige rekenkracht en beveiligde dataopslag, we stellen organisaties in staat om efficiënter te werken, kosten te besparen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. Met onze bewezen betrouwbaarheid, schaalbaarheid en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat bedrijven altijd kunnen vertrouwen op EasyComp Cloud voor hun cruciale bedrijfsactiviteiten. Ontdek de kracht van EasyComp Cloud en ervaar de voordelen van een betrouwbare en innovatieve cloud-partner.

Interactieve Televisie

Met de interactieve televisie-oplossing van EasyVoice Telecom brengen we de toekomst van entertainment rechtstreeks naar al jouw apparaten. Of je nu een Android TV, Apple TV, smartphone, tablet, smart TV of zelfs een webbrowser gebruikt, onze handige apps zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot een breed scala aan tv-programma’s, films en series. Blader eenvoudig door het uitgebreide aanbod, kies je favoriete content en start direct met kijken, waar je ook bent. Met functies zoals on-demand streaming, pauzeren, terugspoelen en opnemen, heb je volledige controle over je kijkervaring. Ontdek de vrijheid van interactieve televisie op al jouw apparaten en geniet van het gemak en de flexibiliteit van onze toekomstgerichte tv-oplossing.

 

Interactieve Televisie

Met de interactieve televisie-oplossing van EasyVoice Telecom brengen we de toekomst van entertainment rechtstreeks naar al jouw apparaten. Of je nu een Android TV, Apple TV, smartphone, tablet, smart TV of zelfs een webbrowser gebruikt, onze handige apps zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot een breed scala aan tv-programma’s, films en series. Blader eenvoudig door het uitgebreide aanbod, kies je favoriete content en start direct met kijken, waar je ook bent. Met functies zoals on-demand streaming, pauzeren, terugspoelen en opnemen, heb je volledige controle over je kijkervaring. Ontdek de vrijheid van interactieve televisie op al jouw apparaten en geniet van het gemak en de flexibiliteit van onze toekomstgerichte tv-oplossing.

 

De 5G-revolutie is

Gearriveerd bij EasyVocie Telecom

Ontdek de ongekende mogelijkheden van supersnelle draadloze connectiviteit met ons zakelijke 5G-netwerk. Ervaar ultrasnelle downloadsnelheden, minimale vertraging en een betrouwbare verbinding die moeiteloos surfen, streamen, communiceren en meer mogelijk maakt. Of je nu op kantoor bent, onderweg of op locatie, ons 5G-netwerk houdt je altijd verbonden met de toekomst van draadloze technologie. Maak de overstap naar de 5G-revolutie en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die EasyVoice Telecom te bieden heeft voor jouw zakelijke communicatiebehoeften.

Blijf verbonden met ultrasnel 4G & 5G hotspot technologie op

Tijdelijke locaties Evenemententerreinen

Met de geavanceerde wifi Point-to-Point verbindingen en zendmasten van EasyVoice Telecom bieden we je de mogelijkheid om overal te genieten van internetconnectiviteit op evenemententerreinen, campings en tijdelijke locaties. Met onze mobiele hotspottechnologie kun je moeiteloos een persoonlijke wifiverbinding opzetten, zelfs wanneer je onderweg bent.

Of je nu wilt werken, streamen of simpelweg in contact wilt blijven, onze mobiele hotspots zorgen voor een betrouwbare en snelle internetverbinding, waar je ook bent. Ervaar naadloze connectiviteit tijdens al je avonturen en maak optimaal gebruik van je mobiele apparaten. Ontdek de vrijheid van mobiele internettoegang met de hotspottechnologie van EasyVoice Telecom. Blijf altijd verbonden, waar je ook gaat.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en willen graag enkele ervaringen met je delen. Lees verder en hoor uit de eerste hand waarom klanten kiezen voor onze diensten en hoe we hen helpen om verbonden te blijven en te genieten van een hoogwaardige communicatie-ervaring. Bij EasyVoice Telecom streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden, en hun tevredenheid is voor ons van het grootste belang.

Ik ben pas begonnen als zelfstandig ondernemer en ik kan EasyVoice Vast aanbevelen aan elke starter. De medewerkers hebben alles voor mij ingesteld en geduldig uitgelegd hoe alles werk zodat ik binnen één dag aan de slag kon en in de toekomst zelf instellingen kan aanpassen.

Tom Hofman

Klant sinds: 25-10-2018

Vanuit onze hoofdvestiging in Luxemburg heeft ons bedrijf het afgelopen jaar een aantal vestigingen geopend in Nederland. Hiervoor zochten we lokale telefoonnummers. Door de gratis koppeling tussen meerdere locaties, betalen we geen doorschakel tarief.

 

John Blijdestijn

Klant sinds: 25-10-2018 

Sinds een week zijn we overgestapt op alles in één van EasyVoice Telecom, dat hadden we veel eerder moeten doen! We hebben supersnel internet en wifi tot op de zolder, zonder gehannes met WIFI versterkers iets waar ze bij andere providers nog van kunnen leren. We zijn erg blij dat we zijn overgestapt!

 

Theo van Beek

Klant sinds: 25-10-2018

Stel je de mogelijkheden voor

Stel je voor welke mogelijkheden er zijn op het gebied van beveiliging, bescherming en technologie. Bij EasyVoice Telecom zijn we voortdurend bezig met het verkennen en implementeren van geavanceerde oplossingen om onze klanten een veilige en beschermde ervaring te bieden. Van geavanceerde firewall-systemen tot robuuste antivirussoftware en proactieve monitoring, we streven ernaar om de hoogste mate van beveiliging te bieden voor jouw gegevens en communicatie. Bovendien investeren we voortdurend in de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de meest innovatieve en betrouwbare communicatiemiddelen. Bij EasyVoice Telecom geloven we in het creëren van een veilige en geavanceerde omgeving voor onze klanten, waar ze met vertrouwen kunnen communiceren en genieten van de voordelen van moderne technologie.

Beveiliging

Bij EasyVoice Telecom zetten we de veiligheid van onze klanten voorop. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en strikte gegevensbescherming zorgen we ervoor dat jouw communicatie en gegevens veilig en vertrouwelijk blijven.

Bescherming

Bij EasyVoice Telecom streven we naar maximale bescherming voor onze klanten. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en proactieve monitoring zorgen we ervoor dat jouw communicatie en gegevens altijd beschermd zijn.

Technologie

Bij EasyVoice Telecom omarmen we de kracht van technologie voor een geavanceerde communicatie-ervaring. We investeren continu in innovatieve oplossingen om jou te voorzien van naadloze connectiviteit en gebruiksgemak.

Jouw internet, jouw keuze!

Netneutraliteit bij EasyVoice Telecom

Onze Toewijding aan Open en Eerlijke Toegang

Bij EasyVoice Telecom omarmen we netneutraliteit als een kernprincipe van onze dienstverlening. Wat betekent dit voor jou als onze gewaardeerde klant? Het betekent dat we geen onderscheid maken tussen welke websites je kunt bezoeken, welke apps je kunt gebruiken of welke inhoud je online kunt delen. We streven naar open en eerlijke toegang tot het internet voor iedereen, zonder dat jouw online ervaring wordt beïnvloed door onze dienstverlening.

Geen beperkingen, geen verplichtingen; alleen jouw keuze;

Bij ons staat netneutraliteit niet ter discussie; het is een verplichting. We blijven ons inzetten voor een eerlijke en open toegang tot het internet, waarbij jouw keuze en vrijheid centraal staan.

Naar de inhoud springen