Internet en wifi

Je bent hier:
Geschatte leestijd: 2 min

Misschien wil je dit weten?

Internet van EasyVoice Telecom installeer je zo.

Je hebt je installatiepakket nodig en wat gegevens uit Mijn EasyVoice Telecom. Lees stap voor stap hoe je het installeert. Of bekijk de video. Heb je Glasvezel besteld? Dat installeer je niet zelf. Er komt een monteur langs.

Wat doe je bij een storing?

Soms kan er een storing zijn. Vinden wij ook niet leuk. Die proberen we natuurlijk zo snel mogelijk op te lossen. En te melden in onze community. Is er een storing bekend in je postcodegebied? Dan melden we dat in Mijn EasyVoice Telecom en in de actuele storingspagina.

Veelgestelde vragen over Internet en wifi

Op de dag van de installatie kun je de apparatuur aansluiten zoals aangegeven in de snelstart handleiding.

Liever wat hulp? Geen punt. We helpen je. Dat kan op verschillende manieren, net wat je het fijnst vindt. Neem contact op met onze klantenservice voor hulp.

Welke snelheid je kunt krijgen, hangt af van je adres. Reken bij glasvezelinternet op dezelfde up- en downloadsnelheid. Bij standaardinternet is de uploadsnelheid langzamer dan de downloadsnelheid. Meer weten over onze internetsnelheden? Ga dan naar de internetpagina, daar vertellen we er alles over.

Mijn internet valt steeds weg, wat moet ik doen? Kan gebeuren, zo opgelost. Lees hieronder onze tips om je (vast) internet te verbeteren. Met deze internethulp heb je snel weer een goede verbinding.

Hier zijn enkele tips om je (vast) internet te verbeteren:

 1. Controleer je verbinding:
  • Zorg ervoor dat alle kabels goed zijn aangesloten en dat er geen losse verbindingen zijn. Controleer of de modem correct is aangesloten.
 2. Herstart je modem/router:
  • Schakel je modem en router uit, wacht minstens 10 seconden en schakel ze vervolgens weer in. Dit helpt vaak om tijdelijke problemen op te lossen.
 3. Plaats je modem/router op de juiste plek:
  • Zet je modem/router op een centrale locatie in huis voor een betere dekking. Vermijd plaatsing in afgesloten kasten, achter dikke muren of in de buurt van elektronische apparaten die storing kunnen veroorzaken.
 4. Beveilig je wifi-netwerk:
  • Gebruik een sterk wachtwoord en versleutel je wifi-netwerk met WPA3. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang en helpt bij het optimaliseren van de prestaties.
 5. Verminder interferentie:
  • Andere elektronische apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, kunnen interferentie veroorzaken met wifi-signalen. Plaats je router op een afstand van deze apparaten.
 6. Gebruik een bekabelde verbinding:
  • Als mogelijk, gebruik een bekabelde verbinding in plaats van wifi. Een ethernetkabel levert over het algemeen een stabielere verbinding.
 7. Controleer op malware en virussen:
  • Zorg ervoor dat al je apparaten beschermd zijn tegen malware en virussen, omdat deze de prestaties van je netwerk kunnen beïnvloeden.

Mochten deze tips niet werken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Het installeren van een wifi punt is eenvoudig, volg de snelstart handleiding. Toch nog hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Glasvezelinternet is een geavanceerde internetverbindingstechnologie die ultrasnelle downloadsnelheden en stabiliteit biedt.

De kosten variëren afhankelijk van het type abonnement en de snelheid die je kiest. EasyVoice Telecom biedt concurrerende prijzen.

Bedrijven profiteren van de snelle uploadsnelheden, lage latency en betrouwbare connectiviteit van glasvezelinternet.

Over het algemeen zijn er weinig tot geen beperkingen aan het gebruik van glasvezelinternet. Het biedt hoge snelheden en betrouwbaarheid.

Ja, EasyVoice Telecom biedt glasvezelinternetdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Weergaven: 23
Naar de inhoud springen