Interactieve TV Decoder

Je bent hier:
Geschatte leestijd: 1 min

Veelgestelde vragen over de interactieve TV Decoder

Een Interactieve TV Decoder is een apparaat dat het inkomende IP-signaal leest en omzet in een audiovisueel signaal dat compatibel is met televisies. Het apparaat dat EasyVoice Telecom gebruikt, is de MAG 322 Interactieve TV Decoder.

De MAG 322 hoeft alleen verbonden te worden met de tv via een HDMI kabel, het internet via een ethernetkabel en met het stroomnet via de meegeleverde adapter.

De MAG 322 Interactieve TV Decoder heeft de volgende dimensies: 132 x 87 x 26 mm. Het apparaat weegt 144 gram.

De MAG 322 Interactieve TV Decoder die wordt gebruikt voor EasyVoice Telecom beschikt over de volgende aansluitingen:

  • HDMI 1.4b met HDCP
  • S/PDIF optisch
  • 2x USB 2.0
  • 3.5mm audiopoort

De standaard MAG 322 Interactieve TV Decoder heeft geen ingebouwde wifi. U kunt een wifi adapter bestellen in onze winkel.

Op elke Interactieve TV Decoder kan een enkele televisie worden aangesloten. Als u ervoor kiest om TV te ontvangen via de applicatie, kunt u een enkele sleutel gebruiken op meerdere apparaten, zoals de Android-app, de iOS-app of een app voor Samsung Smart TV’s.

De MAG 322 Interactieve TV Decoder ondersteunt fullHD 1080p resolutie video en speelt de nieuwste audio- en videoformaten af met ondersteuning van ondertiteling. Dankzij HEVC-ondersteuning kunnen uw eindgebruikers genieten van de hoogste kwaliteit beeld en geluid.

De MAG 322 Interactieve TV Decoder van EasyVoice Telecom wordt geleverd met een universele afstandsbediening. Hiermee kunnen eindgebruikers de Interactieve TV Decoder bedienen. De USB-poorten maken het mogelijk om ook een toetsenbord of muis aan te sluiten op het apparaat.

Momenteel wordt dit niet volledig ondersteund. Er wordt gewerkt aan deze functie. Verdere details zullen in de toekomst volgen. Voor nu kunt u middels een USB-opslag medium time shift inschakelen, hiermee kunt u programma’s pauzeren en vooruit spoelen.

Bij problemen met de MAG 322 Interactieve TV Decoder raden wij altijd aan het apparaat eerst uit te zetten en vervolgens weer aan te zetten. Neem bij technische problemen contact met ons op.

Weergaven: 11
Naar de inhoud springen