Veelgestelde vragen over Hotspot-technologie

Je bent hier:
Geschatte leestijd: 1 min

Veelgestelde vragen over Hotspot-technologie

Hotspot-technologie omvat diverse oplossingen, variërend van het opzetten en optimaliseren van je wifi-verbinding thuis, op kantoor of op elke andere fysieke of tijdelijke locatie (bijvoorbeeld in je camper) tot het verbinden van meerdere locaties met hetzelfde netwerk en het opzetten van wifi-masten op zowel vaste als tijdelijke locaties.

Ja, onze hotspots zijn beveiligd om je online activiteiten te beschermen. We raden altijd aan voorzichtig te zijn bij gevoelige online activiteiten, zelfs op beveiligde netwerken.

Voor vaste locaties maakt hotspot-technologie gebruik van een vaste internetverbinding. Dit kan een breedbandverbinding zijn, zoals kabel of glasvezel, om een stabiele en snelle wifi-verbinding te bieden.

Tijdelijke locaties hebben flexibelere opties. Ze kunnen een vaste verbinding gebruiken, zoals een tijdelijke kabel- of glasvezelverbinding, om een robuuste internettoegang te bieden. Bovendien kan hotspot-technologie op tijdelijke locaties ook profiteren van mobiele technologieën, zoals 4G en 5G, om snel internettoegang te bieden zonder de noodzaak van een vaste lijn.

Je kunt vrijwel elk Wi-Fi-compatibel apparaat verbinden met onze hotspot-technologie, waaronder laptops, tablets, smartphones en meer.

Weergaven: 13
Naar de inhoud springen