All in one

Het beste internet service product aanbod platform pakket netwerk abonnement plan programma ervaar je bij EasyVoice Telecom

Onze abonnementen

All-in-one zakelijke pakketten van EasyVoice Telecom

Ontdek de kracht van onze All-in-one pakketten. Met een naadloze combinatie van glasvezelinternet, inbraak- en brandbeveiliging, mobiele telefonie, vaste telefonie en interactieve televisie bieden we alles wat jouw bedrijf nodig heeft voor efficiënte communicatie en veiligheid.

Basic

Alles in een pakket zonder poespas.
Glasvezelinternet
Inbraak- en Brandbeveiliging
Mobiele telefonie
Vaste telefonie
Interactieve televisie

€ 135 /maand

Eenmalig € 250 aansluitkosten

Plus

Alles in een met top snelheid.
Glasvezelinternet
Inbraak- en Brandbeveiliging
Mobiele telefonie
Vaste telefonie
Interactieve televisie

€ 235 /maand

Eenmalig € 250 aansluitkosten

Enterprise

Alles in een maatwerk oplossingen voor een betere communicatie.

Neem contact met ons op

Het All in one aanbod van EasyVoice Teleccom

Ervaar de kracht van een hoge kwaliteits-

Verbinding

Glasvezelinternet voor Ongeëvenaarde Snelheid

 Met EasyVoice Telecom’s All-in-One Zakelijk Pakket krijg je toegang tot ultrasnel glasvezelinternet. Dit betekent razendsnelle downloadsnelheden, lage latency en betrouwbare connectiviteit voor jouw bedrijf. Blijf altijd online en klaar voor de toekomst.

Inbraak- en Brandbeveiliging: Bescherm wat Belangrijk

is: Veiligheid staat voorop. Onze pakketten bevatten uitgebreide inbraak- en brandbeveiligingssystemen om jouw bedrijfsruimte te beschermen. Met geavanceerde technologieën houden we een oogje in het zeil, zodat jij met gemoedsrust kunt werken.

Mobiele Telefonie die Jouw Bedrijf Ondersteunt 

Onze mobiele telefonie-opties zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Onbeperkte data, betrouwbare dekking en de nieuwste smartphones maken mobiele communicatie eenvoudig en effectief.

Vaste Telefonie voor Stabiele Gesprekken

Met vaste telefonie van EasyVoice Telecom ben je verzekerd van heldere en stabiele gesprekken. Kies uit verschillende pakketten om aan te sluiten bij jouw behoeften en budget.

Interactieve Televisie voor Entertainment en Informatie

Niet alleen werk, maar ook ontspanning is belangrijk. Onze interactieve televisiediensten bieden een breed scala aan zenders, films en series. Blijf op de hoogte en geniet van entertainment in je bedrijfsruimte.

Optimaliseer jouw bedrijf met onze All-in-One Zakelijk Pakketten en profiteer van de voordelen van naadloze communicatie en uitgebreide beveiliging. Bij EasyVoice Telecom zijn we er om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Naar de inhoud springen