Draadloze Waterdichte Sirene & Flitser op zonne-energie

Het beste veiligheid beveiliging bescherming brandveiligheid inbraakpreventie alarm veilig kantoor beveiligd kantoor brandalarm inbraakalarm ervaar je bij EasyVoice Telecom

Modelnummer PE-520 Solar Siren
Merknaam EasyComp Zeeland
Frequentie 433MHz
Waterdichtheid Regenbestendig

 61,52 inclusief btw

Beschrijving

De Draadloze Waterdichte Sirene & Flitser op Zonne-Energie is een innovatieve en milieuvriendelijke aanvulling op uw beveiligingssysteem. Deze sirene en flitser werken op zonne-energie en bieden krachtige beveiligingswaarschuwingen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-Energie: Deze sirene en flitser zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Dit zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke stroomvoorziening.
  2. Waterdicht Ontwerp: De behuizing is waterdicht en bestand tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Hierdoor is het ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten.
  3. Krachtig Alarm: Met een luide sirene en heldere flitsers is dit systeem in staat om onmiddellijk aandacht te trekken en potentiële indringers af te schrikken.
  4. Draadloze Connectiviteit: Deze sirene en flitser werken draadloos en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in met uw beveiligingssysteem, zonder ingewikkelde bekabeling.
  5. Ingebouwde Batterij: Naast de zonne-energieopwekking heeft deze sirene en flitser een ingebouwde oplaadbare batterij die zorgt voor een continue werking, zelfs ‘s nachts of bij weinig zonlicht.
  6. Snelle Installatie: Het draadloze ontwerp maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk, zonder de noodzaak van bedrading.
  7. Programmeerbaar: U kunt de sirene en flitser eenvoudig programmeren om te activeren bij specifieke gebeurtenissen, zoals inbraakpogingen, branddetectie of andere noodsituaties.

Bescherm uw eigendommen en het milieu met de kracht van de Draadloze Waterdichte Sirene & Flitser op Zonne-Energie. Dit geavanceerde systeem biedt krachtige beveiligingswaarschuwingen zonder de noodzaak van elektriciteit en bekabeling. Investeer in gemoedsrust en bestel vandaag nog deze milieuvriendelijke sirene en flitser om uw beveiligingssysteem te versterken. Uw veiligheid en duurzaamheid zijn onze prioriteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Bestel direct

Inbraak- en Brandbeveiliging Accessoires

Ontdek onze uitgebreide reeks slimme beveiligingsproducten, speciaal ontworpen om uw huis of bedrijf te beschermen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde bewakingscamera’s, betrouwbare sensoren of slimme toegangscontrolesystemen, onze innovatieve producten bieden u gemoedsrust en gecombineerd met de nieuwste technologie. Versterk uw beveiligingssysteem en creëer een veilige omgeving met onze slimme beveiligingsoplossingen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Naar de inhoud springen