Draadloze Sirene & Flitser 100DB

Het beste veiligheid beveiliging bescherming brandveiligheid inbraakpreventie alarm veilig kantoor beveiligd kantoor brandalarm inbraakalarm ervaar je bij EasyVoice Telecom

Modelnummer PE-519R
Merknaam EasyComp Zeeland
Frequentie [Vul hier de frequentie in]

 26,03 inclusief btw

Beschrijving

Productbeschrijving: Draadloze Sirene & Flitser – 100 dB

De Draadloze Sirene & Flitser met een oorverdovende geluidsniveau van 100 dB is een krachtige aanvulling op uw beveiligingssysteem. Deze sirene en flitser zorgen voor een onmiddellijke en duidelijke waarschuwing in geval van een alarmsituatie, en helpen zo om potentiële indringers af te schrikken of om u te wekken bij brand.

Belangrijkste kenmerken:

1. Indrukwekkend Geluidsniveau: Met een geluidsniveau van 100 dB is deze sirene luid genoeg om duidelijk te waarschuwen in het geval van een inbraak, brand of een ander noodgeval. Het is een afschrikmiddel op zich.

2. Draadloze Connectiviteit: De sirene en flitser zijn draadloos en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw beveiligingssysteem, zonder de noodzaak van complexe bekabeling.

3. Heldere Flitslichtsignalen: De ingebouwde flitser zorgt voor heldere, knipperende lichtsignalen die extra aandacht trekken in noodsituaties, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

4. Snelle Activering: In geval van alarm activeert de Draadloze Sirene & Flitser onmiddellijk, waardoor bewoners en omstanders direct op de hoogte worden gebracht van de situatie.

5. Configuratiemogelijkheden: U kunt de sirene en flitser eenvoudig configureren om te activeren bij specifieke gebeurtenissen, zoals inbraakpogingen, rookdetectie, of koolmonoxidealarms.

Bescherm uw huis of bedrijf met de kracht van de Draadloze Sirene & Flitser met 100 dB geluidsniveau. Deze sirene en flitser zorgen voor onmiddellijke aandacht en afschrikking in geval van alarm, waardoor de veiligheid van uw eigendommen wordt verhoogd. Investeer in gemoedsrust en bestel vandaag nog deze krachtige sirene en flitser om uw beveiligingssysteem te versterken. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Bestel direct

Inbraak- en Brandbeveiliging Accessoires

Ontdek onze uitgebreide reeks slimme beveiligingsproducten, speciaal ontworpen om uw huis of bedrijf te beschermen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde bewakingscamera’s, betrouwbare sensoren of slimme toegangscontrolesystemen, onze innovatieve producten bieden u gemoedsrust en gecombineerd met de nieuwste technologie. Versterk uw beveiligingssysteem en creëer een veilige omgeving met onze slimme beveiligingsoplossingen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Naar de inhoud springen