Bedrade Infrarood Bewegingsmelder

Het beste veiligheid beveiliging bescherming brandveiligheid inbraakpreventie alarm veilig kantoor beveiligd kantoor brandalarm inbraakalarm ervaar je bij EasyVoice Telecom

Modelnummer Wired Motion Sensor
Merknaam EasyComp Zeeland
Sensor Lage ruis, hoge gevoeligheid, dubbel element, PIR-sensor.
Pulsaantal (gevoeligheid) Twee niveaus automatische pulssignaalverwerking, 1 ~ 3 pulsen of 2 ~ 6 pulsen selecteerbaar
Temperatuurcompensatie Auto
Starup Time 60 seconden na opstarten
Detectorsnelheid 0,2 ~ 7M/Sec
Lens Tweede generatie fresnel huisdier immuniteitslens
Wit Licht Immuniteit Ja
Dekking 12m x 1100
Zones 9 + 5 + 5 + 3 = 22
Installatiehoogte 1.1 ~ 3.1m verstelbaar
Alarmindicatie Groene LED-contant licht 3 seconden
Alarmuitgang N.C, rating 28VDC 0.15A
Anti-Tamper Switch N.C., Geeft alarm wanneer de sensor wordt verwijderd of verstoord wordt, classificatie 0.15A, 28Vdc.
Machtsinput 9 ~ 16VDC, 18mA
Bedrijfstemperatuur -10°C ~ 50°C
Bedrijfsvochtigheid 95%
Grootte 94x66x52mm/3.7×2.6×2.0in (L x W x H)

 6,03 inclusief btw

Beschrijving

Productbeschrijving: Bedrade Infrarood Bewegingsmelder

De Bedrade Infrarood Bewegingsmelder is een krachtig hulpmiddel voor het versterken van uw beveiligingssysteem en het beschermen van uw eigendommen. Deze sensor detecteert beweging met precisie en is ideaal voor zowel particuliere als zakelijke beveiligingstoepassingen.

Belangrijkste kenmerken:

1. Infrarood Bewegingsdetectie: Met behulp van geavanceerde infraroodtechnologie detecteert deze bewegingsmelder veranderingen in warmtepatronen veroorzaakt door bewegende objecten. Dit maakt het mogelijk om beweging in het bewaakte gebied snel en nauwkeurig te detecteren.

2. Bedrade Connectiviteit: De bewegingsmelder wordt bedraad aangesloten op uw beveiligingssysteem, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare communicatie. Dit elimineert de noodzaak van batterijen en zorgt voor continuïteit in de beveiliging.

3. Aanpasbare Detectiebereik: U kunt het detectiebereik van de bewegingsmelder aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een groot kantoor wilt beveiligen of een kleinere ruimte in huis, deze sensor kan worden afgestemd op uw wensen.

4. Snelle Reactie: Deze bewegingsmelder reageert onmiddellijk op beweging binnen het bereik, waardoor een directe melding naar uw beveiligingssysteem wordt gestuurd. Hierdoor kunt u snel reageren op potentiële bedreigingen.

5. Duurzaam en Stijlvol Ontwerp: De bewegingsmelder heeft een robuuste constructie en een discreet ontwerp dat naadloos in uw interieur past.

Beveilig uw huis of bedrijf met de kracht van de Bedrade Infrarood Bewegingsmelder. Deze sensor biedt een onmisbare beveiligingslaag en detecteert beweging met nauwkeurigheid en snelheid. Versterk uw beveiligingssysteem en investeer in uw gemoedsrust. Bestel vandaag nog en bescherm uw eigendommen met vertrouwen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Bestel direct

Inbraak- en Brandbeveiliging Accessoires

Ontdek onze uitgebreide reeks slimme beveiligingsproducten, speciaal ontworpen om uw huis of bedrijf te beschermen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde bewakingscamera’s, betrouwbare sensoren of slimme toegangscontrolesystemen, onze innovatieve producten bieden u gemoedsrust en gecombineerd met de nieuwste technologie. Versterk uw beveiligingssysteem en creëer een veilige omgeving met onze slimme beveiligingsoplossingen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Naar de inhoud springen