Draadloze Gas Lekkage Detector

Het beste veiligheid beveiliging bescherming brandveiligheid inbraakpreventie alarm veilig kantoor beveiligd kantoor brandalarm inbraakalarm ervaar je bij EasyVoice Telecom

Modelnummer 433MHz Bewegingssensor
Merknaam EasyComp Zeeland
Werkspanning Niet inbegrepen, 2x AAA alkaline batterij
Statische stroom ≤ 30uA

 23,68 inclusief btw

Beschrijving

De Draadloze Gaslekdetector is een cruciaal apparaat voor het bewaken van gaslekken en het waarborgen van de veiligheid in uw huis of bedrijf. Deze sensor detecteert gaslekken in real-time en waarschuwt onmiddellijk in geval van een potentieel gevaarlijke situatie.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Veilige Gasdetectie: De Draadloze Gaslekdetector kan verschillende soorten gaslekken detecteren, zoals aardgas (methaan), propaan en koolmonoxide. Het biedt uitgebreide bescherming tegen potentieel gevaarlijke gassen.
  2. Draadloze Connectiviteit: Met draadloze technologie kan de detector eenvoudig worden geïntegreerd met uw beveiligingssysteem, waardoor u snel op de hoogte wordt gebracht van gaslekken.
  3. Snelle Reactie: Bij het detecteren van een gaslek reageert de sensor onmiddellijk en activeert een alarm, waardoor u en uw gezin of medewerkers tijdig kunnen reageren op de dreiging.
  4. Luide Alarmsignalen: De Draadloze Gaslekdetector geeft een luid en duidelijk alarmsignaal om iedereen in de buurt te waarschuwen voor een potentieel gevaarlijke situatie.
  5. Zelfdiagnose en Onderhoud: De detector voert regelmatig zelfdiagnoses uit om de goede werking te waarborgen, en waarschuwt u wanneer het tijd is voor onderhoud of vervanging.
  6. Eenvoudige Installatie: De sensor kan eenvoudig worden geplaatst op locaties waar gaslekken waarschijnlijk zijn, zoals in de buurt van gasleidingen, boilers of gasgestookte apparaten.

Bescherm uzelf en uw dierbaren met de kracht van de Draadloze Gaslekdetector. Deze sensor biedt gemoedsrust door gaslekken in real-time te detecteren en te waarschuwen voor mogelijke gevaren. Investeer in uw veiligheid en bestel vandaag nog deze levensreddende detector om uw huis of bedrijf te beschermen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Bestel direct

Inbraak- en Brandbeveiliging Accessoires

Ontdek onze uitgebreide reeks slimme beveiligingsproducten, speciaal ontworpen om uw huis of bedrijf te beschermen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde bewakingscamera’s, betrouwbare sensoren of slimme toegangscontrolesystemen, onze innovatieve producten bieden u gemoedsrust en gecombineerd met de nieuwste technologie. Versterk uw beveiligingssysteem en creëer een veilige omgeving met onze slimme beveiligingsoplossingen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Naar de inhoud springen