Draadloze Sirene & Flitser 100DB

Le meilleur sécurité sécurité protection sécurité incendie prévention des cambriolages alarme bureau sécurisé bureau sécurisé alarme incendie alarme anti-effraction découvrez chez EasyVoice Telecom

Modelnummer PE-519R
Merknaam EasyComp Zeeland
Frequentie [Vul hier de frequentie in]

 26,03 TVA incluse

Description

Productbeschrijving: Draadloze Sirene & Flitser – 100 dB

De Draadloze Sirene & Flitser met een oorverdovende geluidsniveau van 100 dB is een krachtige aanvulling op uw beveiligingssysteem. Deze sirene en flitser zorgen voor een onmiddellijke en duidelijke waarschuwing in geval van een alarmsituatie, en helpen zo om potentiële indringers af te schrikken of om u te wekken bij brand.

Belangrijkste kenmerken:

1. Indrukwekkend Geluidsniveau: Met een geluidsniveau van 100 dB is deze sirene luid genoeg om duidelijk te waarschuwen in het geval van een inbraak, brand of een ander noodgeval. Het is een afschrikmiddel op zich.

2. Draadloze Connectiviteit: De sirene en flitser zijn draadloos en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw beveiligingssysteem, zonder de noodzaak van complexe bekabeling.

3. Heldere Flitslichtsignalen: De ingebouwde flitser zorgt voor heldere, knipperende lichtsignalen die extra aandacht trekken in noodsituaties, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

4. Snelle Activering: In geval van alarm activeert de Draadloze Sirene & Flitser onmiddellijk, waardoor bewoners en omstanders direct op de hoogte worden gebracht van de situatie.

5. Configuratiemogelijkheden: U kunt de sirene en flitser eenvoudig configureren om te activeren bij specifieke gebeurtenissen, zoals inbraakpogingen, rookdetectie, of koolmonoxidealarms.

Bescherm uw huis of bedrijf met de kracht van de Draadloze Sirene & Flitser met 100 dB geluidsniveau. Deze sirene en flitser zorgen voor onmiddellijke aandacht en afschrikking in geval van alarm, waardoor de veiligheid van uw eigendommen wordt verhoogd. Investeer in gemoedsrust en bestel vandaag nog deze krachtige sirene en flitser om uw beveiligingssysteem te versterken. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Seuls les clients connectés ayant acheté ce produit ont la possibilité de laisser un avis.

Commander directement

Accessoires de protection contre l'intrusion et l'incendie

Découvrez notre gamme étendue de produits de sécurité intelligents, spécialement conçus pour protéger votre domicile ou votre entreprise. Que vous recherchiez des caméras de surveillance avancées, des capteurs fiables ou des systèmes de contrôle d'accès intelligents, nos produits innovants vous offrent la tranquillité d'esprit, associée à la dernière technologie. Renforcez votre système de sécurité et créez un environnement sûr avec nos solutions de sécurité intelligentes. Votre sécurité est notre priorité.

Aller au contenu principal