EasyVoice Cloud

Prijs op aanvraag

Naast slimme communicatieoplossingen, biedt EasyVoice Telecom een uitgebreid Cloud portfolio.

De EasyVoice Cloudscape bestaat uit office, security, productivity en collaboration oplossingen die het werken in de cloud efficiënter en productiever maken. De Cloudscape bestaat uit een rijk aanbod oplossingen van derde partijen én Managed Office, onze cloud-dienst onder eigen label.

Klaar Voor De Toekomst

EasyVoice Telecom is de Revolutionaire telefoonprovider, dit bewijzen we doordat we voorop lopen in het gebruik van de nieuwste technieken op gebied van telecommunicatie. De producten van EasyVoice Telecom zijn flexibel, betrouwbaar en veilig!

Voordelig & Betrouwbaar

Bij EasyVoice Telecom zijn we van mening dat (glasvezel)internet voor iedereen bereikbaar, stabiel en veilig moet zijn. Daarom hebben wij ons internet voorzien van de beste beveiliging op netwerkniveau, zonder extra kosten voor u.

Zorgeloos Ondernemen

Of u nu een nieuwe verbinding aanvraagt of bestaande verbinding migreert. Ons team draagt zorg voor een spoedige oplevering zodat u al binnen 5 werkdagen zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe verbinding.

EasyVoice Managed Office

Prijs op aanvraag

Wilt u efficiënt samenwerken en altijd en overal toegang tot uw programma’s en bestanden? Managed Office is een volwaardige next-generation online communicatie en collaboratie tool, uitgebreid met een breed scala aan slimme functies.

De gebruiksvriendelijke suite, bestaande uit een persoonlijk dashboard, een e-mailomgeving, office applicaties, communicatieoplossingen én een veilige cloudopslag, gebruikt u met een device naar keuze.

Managed Office Standard

Wilt u efficiënter samenwerken? Managed Office Standard bevat alle basisfuncties om real-time samen te werken en één-op-één te communiceren.

Managed Office Advanced

Portaal

De portal is het centrale dashboard van EasyVoice Managed Office. Het is de plek waar u in één oogopslag alle activiteiten monitort. Dankzij de volledig aanpasbare beheeromgeving kunt u uw dashboard naar eigen wens inrichten, RSS feeds toevoegen en Social Media integreren.

E-mail

Managed Office E-mail is de volwaardige e-mail functie. Het is mogelijk accounts van andere aanbieders te integreren, waardoor inloggen op verschillende omgevingen tot het verleden behoort. U beheert al uw e-mailaccounts in één centrale omgeving.

Drive

Drive is de veilige geïntegreerde cloud opslagdienst van Managed Office. Doordat uw zakelijke bestanden in de cloud worden opgeslagen en automatisch met al uw devices wordt gesynchroniseerd heeft u altijd en overal uw documenten bij de hand.

Text

Met de volledige Tekst applicatie van Managed Office creëert en bewerkt u tekstbestanden rechtstreeks vanuit uw webbrowser. Verhoog de productiviteit dankzij het real-time versiebeheer. De applicatie is compatibel met de MS Word en OpenOffice bestandsformaten.

Spreadsheet

Spreadsheets creëren, formules berekenen en tabellen bewerken is voor veel zakelijke gebruikers een dagelijkse aangelegenheid. De Managed Office Spreadsheet is een complete applicatie, die compatibel is met MS Excel documenten.

Calendar

In de gebruiksvriendelijke Agenda maakt en beheert u uw afspraken en plant u groepsvergaderingen in. U heeft de mogelijkheid om externe agenda’s te integreren. Daarnaast kunt u uw agenda met andere gebruikers delen, statussen inzien en herinneringen ontvangen.

Address Book

In het adresboek treft u een compleet overzicht van al uw zakelijke én privé contacten. Voeg foto’s toe of gebruik de gegenereerde QR-codes om snel contacten te delen. CSV import en vCard worden ondersteund, waardoor uitbreiden nog makkelijker wordt.

Messenger

Blijf real-time en locatie onafhankelijk in contact met uw collega’s via Messenger. Start eenvoudig een video, voice of chat conversatie via uw webbrowser. U heeft de mogelijkheid externe gebruikers uit te nodigen en groepsgesprekken te starten.

Tasks

Houdt u de regie graag in handen? In de takenomgeving treft u al uw eigen en gedeelde taken in één compleet overzicht, inclusief handige notificaties en voortgangsrapportage. Maak hierbij gebruik van slimme functies zoals time-tracking en prioriteitstelling.

EasyVoice Cloudscape

Prijs op aanvraag

Dankzij de toevoeging van onze Cloudscape voorzien we u naast onze professionele communicatieoplossingen ook in een complete alles-in-één online werkplek.

De EasyVoice Cloudscape biedt verschillende oplossingen op het gebied van office, security, productivity en collaboration die het werken in de Cloud efficiënter en productiever maken. De Cloudscape bestaat uit een breed aanbod oplossingen van derde partijen én oplossingen onder ons eigen label. Bekijk hieronder uit welke partijen met innovatieve oplossingen de Cloudscape bestaat.

Productivity

Wilt u efficiënter werken? In de categorie Productivity vindt u uiteenlopende cloud-diensten die op een efficiënte manier bijdragen aan productiever werken, met daarbij de keuze voor verschillende werkgebieden zoals CRM-systemen of een online personeelsplanner.

Collaboration

Samenwerken met collega’s en andere stakeholders is erg belangrijk voor alle organisaties. De Collaboration clouddiensten bieden mogelijkheden om op de meest efficiënte manier samen te werken in programma’s of documenten.

Security

In de Cloudscape kunt u beveiligingsprogramma’s downloaden die bescherming bieden tegen verschillende technologische bedreigingen, met intelligentie vanuit de cloud. Denk hierbij aan geavanceerde antivirusoplossingen of spamfiltering.

Office

In de EasyVoice Cloudscape vindt u verschillende programma’s die u helpen met uw dagelijkse office-werkzaamheden. Denk hierbij aan programma’s voor het werken in tekstbestanden, spreadsheets en het maken van presentaties.

Acronis

De software van Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens. De Acronis Cloud Backup is een multi-tiered, multi-tenant backup oplossing die specifiek is ontwikkeld voor Service Providers. Er is geen software- of hardware-installatie nodig. Nadat u bent ingelogd op het Cloud platform kunt u een onbeperkt aantal resellers en eindgebruikers aanmaken en beheren.

VANAD Aloha Social

VANAD Aloha Social levert een Omni-Channel Cloud Platform dat zorgt voor dé ultieme klantbinding in combinatie met een gebruiksvriendelijke tool voor online- en offline media monitoring, webcare, messaging, content publishing en social analytics. Uw klanten te woord staan via Whatsapp? Ga dan voor VANAD Aloha Social + Whatsapp.

VANAD Aloha

Door middel van een unieke combinatie van Managed Voice, Voice Connect en VANAD Aloha voorziet u contact centers van een geïntegreerde Contact Center oplossing in de cloud inclusief supervisor functionaliteit en uitgebreide forecasting en rapportage functionaliteiten.

Kaspersky

Kaspersky biedt organisaties krachtige, eersteklas bescherming die ondernemers snel en gemakkelijk in gebruik kunnen nemen. De Kaspersky-suites bevatten alle beveiligingshulpmiddelen die de zakelijke gebruiker nodig heeft.

PerfectView

PerfectView is gebruiksvriendelijke CRM-software voor onder andere relatiebeheer, sales- en klantenservice. Maak gebruik van CRM-functies zoals gespreksverslagen, post- en e-mailregistratie, leadopvolging, sales trajecten, sales forecast en offerteregistratie.

Backup Technology

Met Workstation Backup maakt u snel en eenvoudig via het internet een automatische back-up van uw bestanden. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en u kunt ze eenvoudig weer terughalen. Kies de bestanden waar u een back-up van wilt maken, op een tijdstip naar uw voorkeur.

Microsoft Office 365

Office 365 is een door Microsoft gehoste cloud-service. Met Office 365 krijgt u de bekende programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint altijd up-to-date. U krijgt toegang tot de vertrouwde Office-toepassingen, bedrijfsklare e-mail, agenda, videovergaderingen en actuele documenten.

EasyVoice Virtual Private Server

Prijs op aanvraag

Virtual Private Server, kortweg ook wel 'VPS' genoemd, maakt het mogelijk om efficiënt om te gaan met servercapaciteit door middel van de cloud. U vervangt zonder moeite uw dure fysieke servercapaciteit naar 'virtuele' servers in de cloud en richt de virtuele machines in met de resources die nodig zijn.

U betaalt voor wat u gebruikt en u heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw servercapaciteit op- of af te schalen. Hierbij is het zelf aanschaffen, plaatsen en beheren van servers op locatie niet langer meer nodig. U krijgt zelf volledige administrator rechten, zodat u de servers volledig naar eigen inzicht kunt inrichten, beheren en optimaal gebruik kunt maken van de applicaties die u wilt gebruiken

Virtuele resources

De dienst wordt modulair aangeboden. Dit stelt u in staat om uw VPS met resources naar eigen wens in te richten. Voor elke resource betaalt u een vast bedrag per maand, die u ten alle tijden kunt up- of downgraden.

Veilig en betrouwbaar

EasyVoice Telecom besteedt veel aandacht aan veiligheid. Uw servers staan dan ook in zwaar beveiligde datacentra in Nederland.

Servicebeheer

U kunt uw VPS vanuit EasyVoice Beheer 2.0; herstarten, uitschakelen en opstarten. Dit is afhankelijk van de actuele status van uw server. Tevens geeft Beheer 2.0 u de mogelijkheid om het OS op uw server opnieuw te installeren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik gemakkelijk overstappen naar EasyVoice Telecom?

U kunt gemakkelijk overstappen naar EasyVoice Telecom door het gewenste abonnement te bestellen via deze website.

Vaste & Mobiele telefonie
Overweegt u weleens om over te stappen naar een andere vaste of mobiele telecomprovider? Maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp of bent u bang dat u een paar dagen niet bereikbaar bent rond de overstap? Dankzij de directe nummerbehoud kunnen wij uw (mobiele)telefoonnummer vaak al binnen 48 uur overzetten. Door deze methode maken wij het u eenvoudig om gebruik te maken van een alternatieve provider voor vaste en mobiele telefonie waarbij u zeker weet dat u zorgeloos overstapt. Van deze overstap merkt u, behalve dat u een lagere telefoonrekening ontvangt, helemaal niets. Het betreft namelijk slechts een administratieve overname. Het is desgewenst ook mogelijk om een nieuw telefoonnummer aan te vragen.

Internet & Alles in één
De overstap naar een nieuwe internet of alles in één provider lijkt soms een grote stap, toch kan het u een flinke besparing opleveren.
U kunt door de overstapservice van EasyVoice Telecom vaak al binnen 5 dagen gebruikmaken van uw nieuwe internetaansluiting. Kiest u voor alles in één dan kunt u direct gebruikmaken van uw vaste- en mobiele-telefonie aansluiting.

Wenst u meer informatie over dit onderwerp?
Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel onze klantenservice op +31 (0)85 - 56 00 019.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden bij EasyVoice Telecom?

Bij EasyVoice Telecom bent u altijd welkom en doen we geen kredietcheck. Dat kan omdat we u vragen de eerste betaling vooraf te doen.

Door akkoord te gaan met de "algemene voorwaarden" gaat u ook akkoord met de volgende betalingsvoorwaarden;

  • ik betaal de eerste maand abonnementskosten + eenmalige aansluitkosten vooruit met iDEAL of Creditcard.
  • ik machtig EasyVoice Telecom om de abonnements- en verbruikskosten maandelijks af te schrijven van dezelfde bankrekening als waarmee ik de betaling voldoe.

U kunt de incasso machtiging ten alle alle tijden terugtrekken via het "beheer" paneel. U dient dan de betaling maandelijks handmatig te voldoen meer informatie vindt u hieronder bij het onderwerp "hoe kan ik handmatig een factuur voldoen".

Deze voorwaarden gelden enkel bij het afsluiten van een abonnement niet op de aanschaf van een los toestel.

Bij EasyVoice Telecom vinden we het niet nodig om u een kopie van uw legitimatie of bankafschrift op te sturen. Wel stellen we de voorwaarde dat u 18 jaar of ouder bent en een Nederlands IBAN op uw (bedrijfs)naam gebruikt. U betaalt de abonnementskosten één maand vooruit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

De klantenservice van EasyVoice Telecom helpt u graag met al uw vragen.

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u meer informatie over EasyVoice Telecom?
Op de pagina klantenservice kunt u eenvoudig zoeken naar antwoorden op de meest gestelde vragen.

U kunt een bericht aan onze klantenservice verzenden via het contactformulier.
Of u kunt ons vanaf 09:00 tot 17:00 bellen op telefoonnummer
+31 (0)85 – 56 00 019.