EasyVoice SmartHome (IOT)

Al vanaf: € 32,95 /maand. 
Inclusief alarmopvolging door securitas, éénmalige installatiekosten €130,-

Naast slimme communicatieoplossingen, biedt EasyVoice Telecom ook oplossingen voor een Slim Huis.

Maak uw huis slim met de Internet of Things oplossingen van EasyVoice Telecom. Dat alleen mensen gebruikmaken van het internet is allang geen feit meer, tegenwoordig maken ook apparaten (dingen) gebruik van het geliefde internetnetwerk. Denk bijvoorbeeld aan uw smartwatch, auto's, uw alarm systeem, camera beveiliging, de thermostaat, de koelkast en andere huishoudelijke apparaten. Ze vormen samen een groot 'internet of things', oftewel het internet der dingen.

Klaar Voor De Toekomst

EasyVoice Telecom is de Revolutionaire telefoonprovider, dit bewijzen we doordat we voorop lopen in het gebruik van de nieuwste technieken op gebied van telecommunicatie. De producten van EasyVoice Telecom zijn flexibel, betrouwbaar en veilig!

Voordelig & Betrouwbaar

Bij EasyVoice Telecom zijn we van mening dat (glasvezel)internet voor iedereen bereikbaar, stabiel en veilig moet zijn. Daarom hebben wij ons internet voorzien van de beste beveiliging op netwerkniveau, zonder extra kosten voor u.

Zorgeloos & Veilig Wonen

De IoT oplossingen van EasyVoice Telecom staan voor zorgeloos wonen, dit betekend dat u eenvoudig kunt besparen op uw energie rekening door een beter management van uw smart apparaten. Tevens betekent dit ook dat u veiliger kunt wonen met onze Home Security oplossingen kunt u eenvoudig uw woning beveiligen met ons slimme alarm systeem. 

Home Management

Volledige controle over uw woning en water, gas en energie verbruik!

Internet of things maakt onze omgeving slimmer en meetbaarder. Veel producten die verbonden zijn met internet worden dan ook ‘smart’ genoemd. Met onze smart producten krijgt u inzicht in uw woning. In onze SmartHome APP heeft u de mogelijkheid om uw energie te beheren, ook op afstand. U ziet in een gemakkelijk overzicht uw energieverbruik van uw elektronische apparaten. Bespaar kosten met deze mogelijkheid. 

Eenvoudig beheer vanuit de APP

Op uw mobiele applicatie kunt u alles inzien zoals het (de)activeren van het alarm, van beweging in en rond uw huis tot energiebeheer van uw elektronische apparaten. U heeft zelfs de mogelijkheid om elektrische sloten en/of garage deuren aan te sturen met de app.

 

Slim Stopcontact

Met ons slimme stopcontact kunt u elk gewenst apparaat draadloos aan- of uitzetten via de applicatie. Daarnaast heeft u direct inzicht in uw verbruik via de LED lamp en wordt het verbruik direct geregistreerd in de applicatie voor uw smartphone. Bespaar op uw energiekosten door inzicht te hebben in uw verbruik.

 

Smart verlichting

Daglicht, kaarslicht of feestverlichting, alles is mogelijk met onze LED lamp voor binnen. Verder kan de lamp worden in- en uit geschakeld of op tijd gestuurd worden via gedefinieerde scènes of door een bewegingssensor.

Home Security

Altijd een veilig gevoel voor u en uw dierbaren met EasyVoice Home Security. 

Uw huis slim en eenvoudig laten beveiligen, dankzij onze samenwerking met de alarmcentrale van Securitas zullen hulpdiensten ook echt direct komen als uw inbraak of brandalarm afgaat! Hierdoor hoeft u zelf geen alarmnummer te bellen en weet u zeker dat de hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance onderweg zijn ook als u niet thuis bent.

 

Basis Pakket
Standaard meegeleverd

Meldkamer

Het alarmsysteem wordt aangesloten bij de professionele meldkamer van Securitas. Mocht er een alarmmelding voorkomen zullen zij u informeren.

Interventie door surveillant

Wanneer er een alarmmelding zich voor doet en u bent niet in de buurt, dan zal er een surveillant van Securitas naar uw woning rijden om te zien wat er aan de hand is.

Smartphone Applicatie

Op uw mobiele applicatie kunt u alles inzien zoals het (de)activeren van het alarm, van beweging in en rond uw huis tot energiebeheer van uw elektronische apparaten. U heeft zelfs de mogelijkheid om elektrische sloten en/of garage deuren aan te sturen met de app.

Alarmsysteem basis

De basiscentrale wordt geïnstalleerd bij de internet aansluiting, hiervoor heeft u een vrije aansluiting nodig op de modem en een vrij stopcontact (230 volt). Op deze centrale worden alle producten aangesloten zoals de bewegingsmelder(s), rookmelder(s), raam/deur contact(en) enzovoort.

 

Codebedienpaneel

Het codebedienpaneel voor het alarmsysteem kunt u overal plaatsen. Door de verlichte knoppen is deze ook in het donker eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is het via het codebedienpaneel mogelijk om direct een alarmmelding te doen. Wij raden aan om deze op te hangen waar u binnenkomt, zodat u makkelijk en snel uw persoonlijke code kan gebruiken om het alarmsysteem uit te schakelen.

 

Bewegingsmelder met fotofunctie

De bewegingsmelder met fotofunctie met extra brede lens maakt scherpe foto’s. Verder is hij huisdier immuun tot 27 kilo.

 

Deur- of raamcontact

Directe detectie bij onbevoegd openen en sluiten van deuren en ramen met dit moderne en betrouwbare deur/raam contact.

Rookmelder

Betrouwbare rookmelder met een ingebouwde sirene van 95dB. Wanneer de rookmelder af gaat ontvangt u een pushbericht op uw mobiele telefoon. Ook als u niet thuis bent.

Pushbericht bij calamiteiten

Ontvang op uw mobiele applicatie berichten over uw alarmsysteem, energieverbruik, rookmelder enz. Mocht er beweging zijn in uw woning dan kunt u de functie aanzetten om hiervan een bericht te ontvangen. Dit geldt ook voor al uw andere producten. Handig is dat als er rook of koolstofmonoxide geconstateerd wordt u op tijd gewaarschuwd wordt. Op deze manier kunt u comfortabel wonen in een veilige woonomgeving.

Optioneel
Op aanvraag meegeleverd

Mogelijkheid voor domotica

In uw mobiele applicatie heeft u de mogelijkheid om uw energie te beheren, ook op afstand. U ziet in een gemakkelijk overzicht uw energieverbruik van uw elektronische apparaten. Bespaar kosten met deze mogelijkheid. Deze applicatie zal zich in de toekomst nog verder uitbreiden aangezien de technologie zich altijd blijft ontwikkelen.

Realtime afbeeldingen bekijken

Real time afbeeldingen opvragen als er geen alarm actief is (voor bijvoorbeeld bij het deactiveren van het systeem of als iemand binnenkomt) en voor de peek-in functie. Inclusief 40 afbeeldingen per maand. Alarm gerelateerde afbeeldingen tellen mee, maar worden nog steeds gemaakt als de limiet bereikt is.

Realtime video meekijken

Via uw smartphone is er de optie om live mee te kijken met de beelden van de beveiligingscamera, op het moment dat er iets gaande is. Real-time live video meekijken kan via de website of mobile apps. Tevens kunt u clips laten maken bij bepaalde activiteiten, zoals activiteiten van specifieke deuren, ramen of bewegingssensoren. De clips worden in de beveiligde cloud opgeslagen, waardoor geen lokale opslag nodig is.

Beveiligingscamera binnen

De beveiligingscamera is een IP camera geschikt voor binnen en is overal neer te zetten. De camera heeft HD (720p) beeld voor live beeld en opnames en kan zelfs in het donker tot 5 meter gekleurd beeld opnemen dankzij de geavanceerde nacht filters. De camera kan bekabeld of via WiFi eenvoudig verbonden worden aan uw netwerk. Zodat je altijd en overal een oogje in het zijl kan houden.

Beveiligingscamera buiten – Dome*

De beveiligingscamera is een IP camera in de vorm van een bol. Deze waterdichte camera’s zijn geschikt voor buiten. Meestal bevestig je een dome camera aan het plafond, maar muurbevestiging is ook mogelijk. De camera heeft HD (720p) beeld voor live beeld en opnames en kan zelfs in het donker tot 5 meter gekleurd beeld opnemen dankzij de geavanceerde nacht filters. De camera kan via een IP kabel eenvoudig verbonden worden aan uw netwerk.

Beveiligingscamera buiten – Bullet*

De HD bullet camera is iets groter, dan een dome camera, en is altijd voorzien van een muurbeugel. Deze camera is gemakkelijker en flexibeler in te richten. De camera heeft HD (720p) beeld voor live beeld en opnames en kan zelfs in het donker tot 5 meter gekleurd beeld opnemen dankzij de geavanceerde nacht filters. De camera kan via een IP kabel eenvoudig verbonden worden aan uw netwerk.

Extra Deur- of raamcontact

Directe detectie bij onbevoegd openen en sluiten van deuren en ramen met dit moderne en betrouwbare deur/raam contact.

Videodeurbel*

Weet altijd wie er wanneer voor uw deur staat met de videodeurbel op WIFI. De bezoeker drukt op de videodeurbel en deze zendt direct een push notificatie naar uw smartphone. Communiceer (luister/spreek en kijk) met uw bezoeker via de app voor op uw smartphone. Deze geavanceerde deurbel is in HD, heeft een groothoek lens voor een duidelijk en breed beeld.

Koolstofmonoxide melder

De koolstofmonoxide melder werkt op batterijen en is inclusief een ingebouwde sirene en LED status lampjes voor lage batterij en testfuncties. Deze melder voldoet aan de EN 50291 norm en detecteert al bij lage hoeveelheden (30 ppm). Wanneer de melder koolstofmonoxide signaleert zal deze af gaan en een pushbericht op uw mobiele telefoon geven. Comfortabel wonen in een veilige woonomgeving.

Paniekknop

Met één simpele druk op de knop activeert u deze paniekknop. Het heeft een groot bereik (in en om het huis), heeft een batterijduur van maar liefst 20 jaar en is zelfs spatwater-dicht. Comfortabel wonen in een veilige woonomgeving.

Afstandsbediening alarm

Schakel eenvoudig het alarmsysteem in en uit met deze afstandsbediening. De batterij van deze afstandsbediening gaat gemiddeld 8 jaar mee. Op deze manier kunt u gemakkelijk het alarm uitschakelen als u binnen komt via de garage- of achterdeur.

Buiten sirene

Sluit een sirene voor buiten aan op uw alarmsysteem. De waterdichte sirene genereert verschillende geluiden van maar liefst 107 decibel voor inbraak en alarm, zodat meteen duidelijk is dat er iets aan de hand is. Daarnaast zit er ook een lamp op die gaat knipperen. De sirene kan aan de gevel opgehangen worden.

*Let op: U dient er zelf voor zorg te dragen dat er een IP kabel en stroom beschikbaar is op de plek waar u de videodeurbel en andere camera's geplaatst wilt hebben! Indicatie installatiekosten: 60 euro op basis van 60 minuten werk. Eventueel meerwerk (afhankelijk van de situatie bij u thuis) in overleg met de installateur. De installatiekosten worden door de installateur extra in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik gemakkelijk overstappen naar EasyVoice Telecom?

U kunt gemakkelijk overstappen naar EasyVoice Telecom door het gewenste abonnement te bestellen via deze website.

Vaste & Mobiele telefonie
Overweegt u weleens om over te stappen naar een andere vaste of mobiele telecomprovider? Maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp of bent u bang dat u een paar dagen niet bereikbaar bent rond de overstap? Dankzij de directe nummerbehoud kunnen wij uw (mobiele)telefoonnummer vaak al binnen 48 uur overzetten. Door deze methode om maken wij het u eenvoudig om gebruik te maken van een alternatieve provider voor vaste en mobiele telefonie waarbij u zeker weet dat u zorgeloos overstapt. Van deze overstap merkt u, behalve dat u een lagere telefoonrekening ontvangt, helemaal niets. Het betreft namelijk slechts een administratieve overname. Het is desgewenst ook mogelijk om een nieuw telefoonnummer aan te vragen.

Internet & Alles in één
De overstap naar een nieuwe internet of alles in één provider lijkt soms een grote stap, toch kan het u een flinke besparing opleveren.
U kunt door de overstapservice van EasyVoice Telecom vaak al binnen 5 dagen gebruikmaken van uw nieuwe internetaansluiting. Kiest u voor alles in één dan kunt u direct gebruikmaken van uw vaste- en mobiele-telefonie aansluiting.

Wenst u meer informatie over dit onderwerp?
Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel onze klantenservice op +31 (0)85 - 56 00 019.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden bij EasyVoice Telecom?

Bij EasyVoice Telecom bent u altijd welkom en doen we geen kredietcheck. Dat kan omdat we u vragen de eerste betaling vooraf te doen.

Door akkoord te gaan met de "algemene voorwaarden" gaat u ook akkoord met de volgende betalingsvoorwaarden;

  • ik betaal de eerste maand abonnementskosten + eenmalige aansluitkosten vooruit met iDEAL of Creditcard.
  • ik machtig EasyVoice Telecom om de abonnements- en verbruikskosten maandelijks af te schrijven van dezelfde bankrekening als waarmee ik de betaling voldoe.

U kunt de incasso machtiging ten alle alle tijden terugtrekken via het "beheer" paneel. U dient dan de betaling maandelijks handmatig te voldoen meer informatie vindt u hieronder bij het onderwerp "hoe kan ik handmatig een factuur voldoen".

Deze voorwaarden gelden enkel bij het afsluiten van een abonnement niet op de aanschaf van een los toestel.

Bij EasyVoice Telecom vinden we het niet nodig om u een kopie van uw legitimatie of bankafschrift op te sturen. Wel stellen we de voorwaarde dat u 18 jaar of ouder bent en een Nederlands IBAN op uw (bedrijfs)naam gebruikt. U betaalt de abonnementskosten één maand vooruit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

De klantenservice van EasyVoice Telecom helpt u graag met al uw vragen.

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u meer informatie over EasyVoice Telecom?
Op de pagina klantenservice kunt u eenvoudig zoeken naar antwoorden op de meest gestelde vragen.

U kunt een bericht aan onze klantenservice verzenden via het contactformulier.
Of u kunt ons vanaf 9.00 tot 21.00 bellen op telefoonnummer
+31 (0)85 – 56 00 019.