Welkom Bij De
Revolutionaire
Telefoonprovider

Wij van EasyVoice Telecom zijn echte kenners van de telecommarkt. We kijken of we met slimme oplossingen de belkosten super goedkoop kunnen aanbieden. EasyVoice Telecom biedt vaste en mobiele telefonie en internet voor thuis.

Klaar Voor De Toekomst

EasyVoice Telecom is de Revolutionaire telefoonprovider, dit bewijzen we doordat we voorop lopen in het gebruik van de nieuwste technieken op gebied van telecommunicatie. De producten van EasyVoice Telecom zijn flexibel, betrouwbaar en veilig!

Lagere Gesprekstarieven

Bij EasyVoice Telecom voert u (inter)nationale telefoongesprekken voor slechts € 0,07 /minuut. We kunnen deze gesprekstarieven laag houden doordat wij ons focussen op de nieuwste technieken en gebruikmaken van ons eigen VOIP-Netwerk en 4G netwerk.

Zorgeloos Genieten

Of u nu een nieuwe verbinding aanvraagt of bestaande verbinding migreert. Ons team draagt zorg voor een spoedige oplevering zodat u al binnen 5 werkdagen zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe verbinding.

EasyVoice All in One

Al vanaf € 28,95 /maand

 

EasyVoice All in one is de oplossing voor de thuisgebruiker die alles nodig heeft, bij EasyVoice Telecom leveren we echt alles in één pakket dus inclusief mobiele telefonie. Hiermee onderscheiden we ons van andere providers in Nederland.

EasyVoice Online

Al vanaf € 24,95 /maand

 

Met EasyVoice Online bent u altijd verbonden met ons (glasvezel)internet. Dit leveren we over het betrouwbaarste netwerk van Nederland, wij bieden u de laagste prijs voor de hoogste snelheid, daarbij krijgt u gratis internetbeveiliging op netwerkniveau!

EasyVoice Vast

Al vanaf € 4,95 /maand

EasyVoice Vast onderscheidt zich van het analoge telefoonnetwerk maar ook van andere digitale telefonie aanbieders. Bij EasyVoice Telecom betaalt u slechts € 0,07 /minuut. U heeft een gratis voicemail box en dankzij EasyVoice Mobile Connect, kunt u met uw EasyVoice Mobile abonnement mobiel bellen alsof u thuis bent zonder extra kosten.

EasyVoice Mobile

Al vanaf € 8,95 /maand

 

Bij EasyVoice Telecom belt u mobiel vanaf € 0,07 /minuut, profiteert u van supersnel 4G internet, heeft u één simkaart voor twee (mobiele) nummers en krijgt u voicemailberichten als audiobestand per e-mail. Dit zijn functies die andere providers niet toepassen. Dat maakt EasyVoice Telecom revolutionair.

De mening van EasyVoice Thuis klanten

Sinds een week zijn we overgestapt op alles in één van EasyVoice Telecom, dat hadden we veel eerder moeten doen! We hebben supersnel internet en wifi tot op de zolder, zonder gehannes met WIFI versterkers iets waar ze bij andere providers nog van kunnen leren. We zijn erg blij dat we zijn overgestapt!

Theo van Beek

Zeeland

Ik gebruik sinds een aantal weken EasyVoice Mobile Plus, ik heb overal een sterk signaal en supersnel 4G internet. Mijn man heeft nu ook een abonnement besteld hiermee kunnen we onderling gratis bellen. We zijn zeer content met de uitstekende service van de EasyVoice Telecom klantenservice.

Simone Willems

Noord-Holland

Ik ben overgestapt naar EasyVoice Alles in één omdat ik goedkoper wilde bellen en internetten. De overstap vanaf mijn oude aanbieder ging moeiteloos binnen 5 dagen was alles geregeld en de gesprekskwaliteit is erg goed! Er is geen ruis te horen tijdens telefoongesprekken welke ik lang kan voeren dankzij de lage gesprekstarieven.

Yvonne Sagel

Zeeland

Voor onze dochter haar opleiding waren we opzoek naar snel en goedkoop internet. Zodat zij haar schoolopdrachten zonder moeite kan maken. Natuurlijk hebben wij als ouders ook veel profijt van het snelle internet. Terwijl zij zit te ploeteren met haar opdrachten, kijken wij op ons gemak een filmpje!

Joost Jacobs

Gelderland

Mijn grootouders zijn verhuist naar Canada, helaas beschikken zij niet over de kennis om een gesprek via sociale media te voeren. Al vinden we het wel fijn om urenlang te kletsen aan de telefoon. Voorheen koste dit erg veel geld, maar dankzij het lage tarief van 7 eurocent per minuut kan ik opa en oma elke dag bellen!

René van den Bosch

Noord-Brabant

Elke week belde ik naar mijn familie in Suriname, zij horen graag van mij hoe het hier in Nederland is. Dankzij de lage gesprekstarieven van EasyVoice Telecom bellen we nu bijna dagelijks, drie uur lang achter elkaar door. Als ik niet thuis ben laten ze een voice-mail bericht achter die ik dan binnen krijg als e-mail super handig!

Ronny Mohan

Zuid-Holland

Wij zochten een alles in één pakket met mobiel. Hiervoor waren we bij EasyVoice Telecom aan het juiste adres! Met ons gezin bestaande uit mijn vrouw en onze dochter genieten we van alle gemakken en voordelen zoals; Gratis bellen met elkaar (en naar huis) en het ontvangen van voice-mail berichten per e-mail.

Robin de Clerk

Utrecht

Ik ben rondtuit tevreden met mijn nieuwe glasvezel verbinding! Het internet is stabiel en zeer snel, samen met mijn vrouw en kinderen kijken we graag naar films via het internet. Bij onze oude provider moesten we soms minuten lang bufferen en haperde filmpjes tijdens het afspelen. hoeft dit niet meer dankzij EasyVoice Online.

Hassan Tahiri

Zuid-holland

Met onze ADSL verbinding halen we de beloofde 20 megabyte per seconde! Hierdoor kunnen we genieten van een snelle en stabiele verbinding op onze laptops en tablets. Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons bestaan. Helaas zijn er weinig aanbieders zoals EasyVoice Telecom!

Jeroen Dijkema

Friesland

Ik luister graag onbeperkt muziek via streaming tijdens het sporten, onderweg in de trein of bus, dankzij EasyVoice Mobile Unlimited kan ik onbeperkt muziek luisteren via supersnel 4G internet. Hierdoor is geen reis meer saai! En ben ik toch even uitgeluisterd dan gaan we verder met het kijken van series via streaming diensten.

Jeaninne Schippers

Flevoland

Ik heb nu twee weken mijn nieuwe simkaart in gebruik en heb een lokaal vast nummer op deze simkaart, Iets unieks! Tevens heb ik overal top bereik en dat voor een goedkopere prijs dan bij mijn oude provider, waarbij ik alleen maar een 06-nummer kon krijgen. Ik ben zeer tevreden en kan het u van harte aanbevelen. 

Jordy Groen

Drenthe

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

De klantenservice van EasyVoice Telecom helpt u graag met al uw vragen.

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u meer informatie over EasyVoice Telecom?
Op de pagina klantenservice kunt u eenvoudig zoeken naar antwoorden op de meest gestelde vragen.

U kunt een bericht aan onze klantenservice verzenden via het contactformulier.
Of u kunt ons vanaf 09:00 tot 17:00 bellen op telefoonnummer
+31 (0)85 – 56 00 019.