Veranderingen binnen het netwerk van EasyVoice Telecom

Naast onze vernieuwde website en de introductie van Interactieve TV zullen er binnenkort ook veranderingen plaatsvinden in ons vaste telefonie en internet netwerk. Bij EasyVoice Telecom kijken we altijd naar manieren om het beste uit onze netwerken en diensten te halen. We willen u graag goed informeren daarom hebben we alles voor u op een rijtje gezet en hopen het voor u middels dit bericht duidelijk te maken wat er veranderd.

EasyVoice Vast
Vaste telefonie is een basis begrip waarbij bereikbaarheid voor zowel particuliere als zakelijke klanten een cruciaal een groot belang is. Daarom gaan we ons VoIP netwerk verbeteren en uitbreiden, dit betekend voor bestaande klanten dat u tijdelijk niet bereikbaar bent tijdens de geplande werkzaamheden. Deze zullen vooral in de nachten van week 20 en 21 worden uitgevoerd om u overdag zo min mogelijk te hinderen.

EasyVoice Online
Internet is het belangrijkste product dat wij aan u leveren, internet is tegenwoordig overal en altijd. Daarom is stabiliteit en snelheid een grote behoefte van iedere klant. Bij EasyVoice Telecom gaan werken we op dit moment aan een betere stabiliteit van ons ADSL en VDSL netwerk, dit betekend ook dat we hebben gekozen om een nieuw type modem te leveren. Dit nieuwe modem binnenkort zult u binnenkort ontvangen, u dient uw oude modem voor 25 mei te verwisselen met het nieuwe. Daarbij vragen we u ons oude modem terug te sturen met het bijgevoegde verzend label.

EasyVoice Interactieve TV
Hiermee maken we uw ADSL en VDSL gereed voor interactieve TV, dit betekend dat u een decoder in onze shop kunt bestellen om interactieve tv te kijken. Tevens is het voortaan mogelijk om op interactieve tv te abonneeren wanneer u EasyVoice Online heeft.

Heeft u vragen over een van deze onderwerpen? Onze klantenservice zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 085 56 00 019 of 1200 vanaf uw mobiele aansluiting.

EasyVoice Telecom voor de uitzendbranche!

Internet & telefonie zijn essentieel voor het vinden van de juiste kandidaten en bedrijven.
Binnen het sollicitatieprocess zijn het internet en de telefoon haast niet meer weg te denken. Voorheen werden sollicitaties en job aquicities veelal via briefpapier en fysieke afspraken gerealiseerd. In de huidige tijd heeft de technologie dit grotendeels overgenomen. Het is daarom dan ook zeer belangrijk dat het internet en de telefoons altijd online en snel zijn.

Voor de beste maatwerkoplossing is er EasyVoice Telecom! Wij regelen alles voor u. Hierdoor is uw uitzendbureau altijd en goed bereikbaar!
Het snelle en zakelijke internet en telefonie zal niet alleen 1 vestiging voorzien van de beste verbindingen, maar kan dit u op meerdere locaties toepassen zodat u altijd online en bereikbaar bent! Op locatie werken is geen enkel probleem.

Ons netwerk biedt de beste en meest voordelige verbinding met de hoogste snelheid voor uw uitzendbureau.

EasyVoice All in one is vernieuwd

Vanaf nu is alles in 1 ook echt alles! dus ook met interactieve TV. Voor diegene die echt alles in één pakket wilt; Internet, TV, VOIP en Sim-Only! Al vanaf 28,95 /maand.

Wij garanderen een kwalitatief hoogstaande klantenservice met een ruim aanbod aan internet & telecommunicatieoplossingen. Geniet van leuke familie-avonden en geweldige partijen! EasyVoice ITV biedt uitstekende entertainment. EasyVoice All in one is de oplossing voor diegene die echt alles nodig heeft, bij EasyVoice Telecom leveren we echt alles in één pakket dus inclusief mobiele telefonie en interactieve TV. Mobiele telefonie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons bestaan, of u nu belt en internet met een smartphone of u nog gebruikmaakt van een mobiele telefoon om alleen te bellen of smsen. Bereikbaarheid en stabiliteit is voor iedere gebruiker erg belangrijk! Met EasyVoice Online bent u altijd verbonden met ons (glasvezel)internet. EasyVoice Telecom maakt voor vaste telefonie gebruik van Voice over IP (VoIP). Deze methode wordt naadloos op uw behoeften afgestemd.

 

Vanaf nu is EasyVoice Telecom vernieuwd!