Plans
Datacenter
Uw dure fysieke server vervangen?

Kies een VPS

Virtual Private Server, kortweg ook wel 'VPS' genoemd, maakt het mogelijk om efficiënt om te gaan met servercapaciteit door middel van de cloud. U vervangt zonder moeite uw dure fysieke servercapaciteit naar 'virtuele' servers in de cloud en richt de virtuele machines in met de resources die nodig zijn.

U betaalt voor wat u gebruikt en u heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw servercapaciteit op- of af te schalen. Hierbij is het zelf aanschaffen, plaatsen en beheren van servers op locatie niet langer meer nodig. U krijgt zelf volledige administrator rechten, zodat u de servers volledig naar eigen inzicht kunt inrichten, beheren en optimaal gebruik kunt maken van de applicaties die u wilt gebruiken.

Virtuele resources
De dienst wordt modulair aangeboden. Dit stelt u in staat om uw VPS met resources naar eigen wens in te richten. Voor elke resource betaalt u een vast bedrag per maand, die u ten alle tijden kunt up- of downgraden.

Veilig en betrouwbaar
EasyVoice Telecom besteedt veel aandacht aan veiligheid. Uw servers staan dan ook in zwaar beveiligde datacentra in Nederland.

Servicebeheer
U kunt uw VPS vanuit EasyVoice Beheer 2.0; herstarten, uitschakelen en opstarten. Dit is afhankelijk van de actuele status van uw server. Tevens geeft Beheer 2.0 u de mogelijkheid om het OS op uw server opnieuw te installeren.

Ask Any Question
Vraag een offerte aan