Nieuwsberichten

Bij EasyVoice Telecom zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten en telecommunicatie diensten. We houden u graag op de hoogte van alle nieuws- en pers-berichten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Nieuwsberichten

Bij EasyVoice Telecom zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten en telecommunicatie diensten. We houden u graag op de hoogte van alle nieuws- en pers-berichten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Winter Actie -20% Op De Aansluitkosten Van Alle Abonnementen!

Het is weer bijna winter, het moment dat u dus veel thuis bent om uw tijd met uw dierbaren te besteden. Éen goede internet of (mobiele)telefoon verbinding is dan essentieel. Daarom bieden we alle nieuwe en bestaande klanten tot 1 januari 2019: 20% korting* op de aansluitkosten van een nieuw abonnement. U hoeft slechts op de knop hieronder te drukken en de korting wordt toegepast.

Lees meer

Bespaar als budgetbeheerder of bewindvoerder met het EasyVoice Budget Programma

Het belang van Internet en telefonie is enorm groot in de moderne maatschappij. Voor veel mensen met financiële tegenslagen bestaat echter geen betaalbaar alternatief voor dat van de reguliere aanbieders. Via EasyVoice krijgen bewindvoerders en budgetbeheerders nu de mogelijkheid om hun cliënten te helpen met goedkope telefonie en internet.

Lees meer

EasyVoice Telecom presenteert u met trots EasyVoice Meetings!

Met EasyVoice Meetings zet u eenvoudig en snel groepsgesprekken op binnen en buiten uw organisatie.
Houd eenvoudig conference calls met collega’s op verschillende vestigingen. Geen vergaderruimtes meer afhuren, maar online met elkaar overleggen. We werken steeds vaker thuis of op locatie. Om vergaderen nog makkelijker te maken is EasyVoice Meetings ontwikkeld.

Lees meer

Simkaarten vanaf 4 oktober weer beschikbaar

Op 4 oktober komen de nieuwe simkaarten binnen, dit heeft even geduurd omdat de vorige reeks een fout bevatte en wij dus genoodzaakt waren een andere leverancier te zoeken om onze kwaliteit te kunnen garanderen.

Lees meer

Website van EasyVoice Telecom weer volledig bereikbaar

In de afgelopen maanden is het bezoekers aantal op onze website gestegen naar 12.000 per maand. We zijn uiterst tevreden met dit te mogen halen resultaat en heten de daaruit volgende klanten van harte welkom.
Doordat het bezoekersaantal excessief steeg raakte onze database simpelweg overbelast. Hierdoor waren we genoodzaakt om onze huidige server te vervangen voor een nieuwe, hiermee is het probleem dat de website voor sommige bezoekers niet bereikbaar was verholpe

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

De klantenservice van EasyVoice Telecom helpt u graag met al uw vragen.

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u meer informatie over EasyVoice Telecom?
Op de pagina klantenservice kunt u eenvoudig zoeken naar antwoorden op de meest gestelde vragen.

U kunt een bericht aan onze klantenservice verzenden via het contactformulier.
Of u kunt ons vanaf 9.00 tot 21.00 bellen op telefoonnummer
+31 (0)85 – 56 00 019.