Nieuwsberichten

Bij EasyVoice Telecom zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten en telecommunicatie diensten. We houden u graag op de hoogte van alle nieuws- en pers-berichten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Geen prijsverhoging ondanks BTW verhoging!

Ook in het komende jaar zullen de BTW tarieven stijgen. Op 18 september jl. heeft de regering in het Belastingplan 2019 bekend gemaakt dat per 1 januari 2019 het verlaagde btw-tarief zal worden verhoogd van 6% naar 9%. Er komt geen overgangsmaatregel. Hierdoor zal het moment waarop de btw is verschuldigd volgens de reguliere btw-regels bepalend zijn voor welk btw-tarief van toepassing is, 6% of 9%. Wat betekent dit voor u als klant voor EasyVoice Telecom?

Lees meer

Volledige controle over uw EasyVoice Mobile abonnement met Reach

Elke EasyVoice Mobile gebruiker heeft volledig inzicht in haar belverbruik, kan haar afzendernummer wijzigen en voicemailberichten beluisteren middels Visual Voicemail. Dat is niet alles, want daarnaast biedt deze applicatie een unieke feature. Met EasyVoice Reach kan elke EasyVoice Mobile Connect gebruiker tot in detail haar bereikbaarheid instellen op basis van contacten en tijdstippen per telefoonnummer.

Lees meer

CRM-integratie in EasyVoice DESKTOP nu beschikbaar

EasyVoice Connect, de applicatie die het mogelijk maakt om uw CRM-/ERP-pakket of contacten database te integreren in EasyVoice DESKTOP, is per direct beschikbaar. EasyVoice Connect is vergelijkbare oplossing als Contact Connect Advanced.

Lees meer

Winter Actie -20% Op De Aansluitkosten Van Alle Abonnementen!

Het is weer bijna winter, het moment dat u dus veel thuis bent om uw tijd met uw dierbaren te besteden. Éen goede internet of (mobiele)telefoon verbinding is dan essentieel. Daarom bieden we alle nieuwe en bestaande klanten tot 1 januari 2019: 20% korting* op de aansluitkosten van een nieuw abonnement. U hoeft slechts op de knop hieronder te drukken en de korting wordt toegepast.

Lees meer

Bespaar als budgetbeheerder of bewindvoerder met het EasyVoice Budget Programma

Het belang van Internet en telefonie is enorm groot in de moderne maatschappij. Voor veel mensen met financiële tegenslagen bestaat echter geen betaalbaar alternatief voor dat van de reguliere aanbieders. Via EasyVoice krijgen bewindvoerders en budgetbeheerders nu de mogelijkheid om hun cliënten te helpen met goedkope telefonie en internet.

Lees meer

EasyVoice Telecom presenteert u met trots EasyVoice Meetings!

Met EasyVoice Meetings zet u eenvoudig en snel groepsgesprekken op binnen en buiten uw organisatie.
Houd eenvoudig conference calls met collega’s op verschillende vestigingen. Geen vergaderruimtes meer afhuren, maar online met elkaar overleggen. We werken steeds vaker thuis of op locatie. Om vergaderen nog makkelijker te maken is EasyVoice Meetings ontwikkeld.

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

De klantenservice van EasyVoice Telecom helpt u graag met al uw vragen.

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u meer informatie over EasyVoice Telecom?
Op de pagina klantenservice kunt u eenvoudig zoeken naar antwoorden op de meest gestelde vragen.

U kunt een bericht aan onze klantenservice verzenden via het contactformulier.
Of u kunt ons vanaf 09:00 tot 17:00 bellen op telefoonnummer
+31 (0)85 – 56 00 019.