Vrouw belt mobiel op het strand met EasyVoice Mobile

EasyVoice Mobile Unlimited supersnel 4G+ internet terug van weggeweest!

Plans

EasyVoice Telecom biedt het beste mobiele aanbod voor u, op het best geteste mobiele netwerkvan Nederland. Met het vernieuwde aanbod kunt u onbeperkt bellen en internetten voor een vast bedrag per maand, ofwel: Unlimited genieten. EasyVoice Telecom is de Revolutionaire telefoonprovider, dit bewijzen we doordat we voorop lopen in het gebruik van de nieuwste technieken op gebied van telecommunicatie. De producten van EasyVoice Telecom zijn flexibel, betrouwbaar en veilig!

 

Mobile
Unlimited

 • Onbeperkt supersnel 4G+ internet
 • Onbeperkt bellen binnen de EU
 • Onbeperkt bellen naar de VS
 • Onbeperkt SMS'en
 • Geschikt voor Mobile Connect
32,95 /maand

Mobile
Plus

 • 8 GB supersnel 4G+ internet
 • 180 belminuten & SMS berichten
 • Buiten de bundel bellen voor € 0,19 /minuut
 • Buiten de bundel SMS'en voor € 0,10 /bericht
 • Geschikt voor Mobile Connect
29,95 /maand

UNLIMITED GENIETEN
Bereikbaarheid is essentieel, niet alleen in Nederland én over de grens maar overal ter wereld. Via EasyVoice Mobile heeft u al uw zaken binnen handbereik en kunt u zonder begrenzing bellen, mailen en downloaden. Kortom, overal kunt u “Unlimited online”. Dat is Unlimited genieten op het beste geteste netwerk van Nederland.

Mobile
Basic

 • 2 GB supersnel 4G+ internet
 • 180 belminuten & SMS berichten
 • Buiten de bundel bellen voor € 0,19 /minuut
 • Buiten de bundel SMS'en voor € 0,10 /bericht

23,95 /maand

Mobile
Start 4G+

 • Onbeperkt supersnel 4G+ internet
 • Internet Only32,95 /maand

Met EasyVoice Mobile abonnementen kunt u onbeperkt bellen/sms'en en uw databundel gebruiken in NL, de EU, IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en T-Mobile USA. En vanuit NL naar de EU, IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en de T-Mobile USA. Naar vaste en mobiele nummers, uitgegeven in de EU, met uitzondering van servicenummers. Met Unlimited start u in NL elke dag met 5 GB, die u zelf kosteloos en onbeperkt gedurende dezelfde dag kunt aanvullen met een GB-aanvuller. u ontvangt een waarschuwings-sms bij het verbruiken van 80% van u data en bij het volledig verbruiken van u data. Na het bereiken van de limiet van u data wordt de internetverbinding tijdelijk verbroken. In NL kunt u vervolgens kosteloos de 1GB-aanvuller activeren. De 5 GB per dag en de GB-aanvullers zijn maximaal een dag geldig.

Evenementen plannen begint met internet van EasyVoice Telecom

EasyVoice Telecom biedt maatwerk oplossing voor de evenementen sector.

Nederland telt vele evenementen, Nederland Festivalland. Een prachtig uithangbord: een land waar mensen samen komen om samen een prachtige belevenis te ondergaan. En de cijfers liegen niet: vorig jaar waren er 954 festivals in Nederland. De overgrote meerderheid viel in de categorie muziekfestivals en cultuur.

Wat betreft de spreiding van de festivals is in 2017 een opvallende verandering te zien. Zoals voorgaande jaren vonden in provincies Noord- en Zuid-Holland de meeste festivals plaats. Beide provincies laten in 2017 nog wel een lichte stijging zien in aantallen festivals, maar noteerden voor het eerst in jaren lagere bezoekaantallen. De bezoekaantallen aan provincies zoals Limburg, Noord-Brabant en Utrecht namen daarentegen wel toe. Het lijkt er voorzichtig op dat festivalbezoekers zich steeds meer over het land verspreiden. In die lijn past ook de daling van het aantal bezoeken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

 

Van tijdelijke werkplekken met vaste of mobiele telefonie en internet tot de hotspots op het terrein. Via straal verbindingen met snelheden tot 10 GB/s! We komen dit alles van A tot Z bij u installeren en heffen hiermee een zware last van uw schouder. Want als u goed kunt communiceren, is uw evenement pas echt geslaagd.

Wanneer snelheid voor u het allerbelangrijkst is, bijvoorbeeld bij het handelen op beurs gerelateerde evenementen, of bij het uploaden of downloaden van grote bestanden. Met de hoge snelheden binnen doet u dit binnen enkele mili-seconden. Hiermee is internet via een straalverbinding voor uw organisatie de perfecte oplossing.

Heeft u interesse in deze maatwerkoplossing of zoekt u een telecomsponsor? Neem contact met ons op via +31 (0)85-56 00 019 of bekijk ons Sponsoring Programma. Voor meer informatie over deze maatwerk oplossing kunt u lezen in de maatwerkoplossing Evenementen Sector.

Ontvang voortaan direct een melding van een nieuwsbericht of storingsmelding.

Door een storing afgelopen week werkte het alarmnummer 112 in heel Nederland ruim drie uur niet. Back-ups faalden en ook was er na afloop kritiek op het NL-Alert. U kunt gerust stellen dat er weer een hoop gaande is in de telecomsector, de overheid is op dit moment zoekende naar oplossingen.

Uiteraard hebben we als EasyVoice Telecom geen last gehad van deze storing. Met uitzondering van het feit dat, u ook niet naar 112 of KPN klanten kon bellen. Waar we wel verbeterpunten voor onszelf zagen was de snelheid van het melden van deze storing aan onze klanten.

Daarom hebben we een nieuw meldingssysteem waarbij u direct een notificatie op uw browser ontvangt. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de browser notificaties accepteren. Klik hiervoor op het belletje links onder. Als u dit heeft gedaan, ontvangt u direct een test melding om te kijken of alles werkt.

 

Ervaar EasyVoice Telecom in de industriële sector

EasyVoice Telecom levert nieuwe maatwerkoplossingen voor in de industriële sector

Vanwege de grote vraag vanuit de industriële sector, hebben we bij EasyVoice Telecom besloten om enkele nieuwe maatwerkoplossingen te leveren. We willen u graag informeren over de mogelijkheden binnen deze sector.

Of het nu gaat om grote fabrieken met hoge veiligheidseisen of het kantoorgebouw op het contractor-park, we leveren uw verbindingen en hardware voor een scherp tarief. Desgewenst komen we bij u langs voor het installeren en onderhouden van uw communicatie netwerk. Bij EasyVoice Telecom hebben we veel ervaring met industriële communicatieoplossingen. Hieronder verstaan we niet alleen telefonie.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe maatwerkoplossingen en weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan de maatwerkoplossing voor de industriële sector.

EasyVoice Mobile switch

Landelijke KPN storing opgelost, geen invloed op EasyVoice Telecom diensten.

Vanaf vanmiddag was er een landelijke storing waarbij KPN klanten geen telecomdiensten konden gebruiken en waarbij het alarmnummer 112 voor een langere tijd onbereikbaar was. Hierop werden er diverse NL-Alert berichten uitgestuurd, in het laatste bericht stond het mobiele nummer 0610000011 waarmee u de politie via WhatsApp kunt bereiken. Inmiddels is de landelijke storing grotendeels verholpen en is 112 weer gewoon bereikbaar. De storing heeft in totaal 3 uur geduurd de oorzaak is volgens KPN nog niet bekend.

Door het optreden van deze storing kreeg onze klantenservice diverse vragen; Of de storing ook betrekking heeft op diensten van EasyVoice Telecom? Het antwoord is eenvoudig: Nee, klanten van EasyVoice Vast en Mobile kunnen gewoon bellen, sms-en en internetten. Het was wel mogelijk dat wanneer u naar iemand belde met een KPN aansluiting, het telefoonnummer niet bereikbaar was als gevolg van deze KPN storing.

Heeft u ondanks deze berichtgeving vragen? Bel ons dan op 085 – 56 00 019 of stuur een mail naar klantenservice@easyvoicetelecom.nl.

NOODBERICHT; 112 Niet bereikbaar. Heeft u hulpdiensten nodig? Ga naar het Politiebureau of de extra agenten op straat.

Het noodnummer 112 is maandagmiddag landelijk niet bereikbaar door een grote telefoonstoring. Ook het meldkamernummer van de politie (0900-8844) is niet bereikbaar. De landelijke eenheid van de politie roept mensen op om in geval van nood naar openbare gebouwen te gaan. Alle agenten in dienst zijn de wijk in gestuurd.

Alternatieve landelijke noodnummers
Voor 112 bel: 088-6628240
Voor 0900-8844 bel: 088-9659630
In openbare gebouwen kan via het C2000-systeem hulp worden ingeroepen.

Inmiddels zijn er twee landelijke alternatieve noodnummers ingesteld, namelijk 088-6628240 voor 112 en 088-9659630 voor 0900-8844. Via NL-Alert zijn in sommige regio’s lokale vervangende telefoonnummers verspreid. Ook delen lokale hulpdiensten massaal hun 06-nummers op sociale media.

Er wordt volop aan de storing gewerkt, zo laat de politie weten. “We komen zo snel mogelijk met meer informatie.” Wie nu 112 belt, krijgt niets te horen.

Verschillende agenten en politiekorpsen roepen op om noodmeldingen te doen via sociale media, zoals Instagram, Facebook en Twitter.

Probleem veroorzaakt door KPN-storing

Momenteel is een landelijke storing bij KPN gaande. Op Allestoringen.nl zijn maandagmiddag duizenden klachten binnengekomen. “Gezien de impact heeft het de allerhoogste prioriteit dit zo snel mogelijk op te lossen”, aldus KPN.

Mensen die geen klant zijn bij KPN, maar wel naar KPN-klanten proberen te bellen, krijgen vanwege de storing eveneens geen gehoor. Klanten van bijvoorbeeld EasyVoice Telecom kunnen wel onderling bellen.

Volgens KPN zit de storing in het 4G-telefoonnetwerk. Mensen kunnen wel met elkaar bellen als beide gesprekspartners hun 4G uitzetten via de instellingen van hun telefoon.

Als gevolg van de storing zijn bijvoorbeeld ook gemeenten en ziekenhuizen telefonisch niet bereikbaar.

Iedereen viert de prijsverlaging van EasyVoice Telecom

Aansluitkosten EasyVoice All in one in prijs verlaagd!

Vanaf vandaag zijn de aansluitkosten voor EasyVoice All in one blijvend in prijs verlaagd.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is, daarom hebben we vanaf vandaag onze aansluitkosten voor onze alles in een producten verlaagd. Wilt u een ADSL of VDSL verbinding dan betaalt u vanaf nu € 50,- aansluitkosten, voor glasvezel slechts € 55,-.
Bekijk nu alle EasyVoice All in one pakketen.

hand doet geld in spaarvarken

Bespaar tot 80% met EasyVoice Vast

Vanaf september 2019 stopt KPN met het gehele ISDN netwerk. Dit betekent dat het ook niet meer verkrijgbaar zal zijn bij andere aanbieders. Als alternatief voor de analoge telefoonlijn levert EasyVoice Telecom VoIP.

Met VoIP belt u via internet, dat ook tot 80% goedkoper en veelzijdiger is dan ISDN. U ontvangt en krijgt meer voor minder geld. U profiteert van een virtuele telefooncentrale en hoeft dus niet langer in hardware en onderhoud te investeren. Deze telefooncentrale draait online in ons datacenter, veilig en altijd up-to-date en biedt onbegrensde mogelijkheden in functionaliteiten: presentatielijst, wachtmuziek, keuzemenu, groepsgesprekken, automatisch doorschakelen naar collega’s, bereikbaarheid rapportage, meeluisteren, belgroepen, adresboek etc. En met een enkele druk op de knop stelt u snel en eenvoudig uw bereikbaarheid in.

Overal bereikbaar via VoIP
Een ander groot voordeel van bellen via VoIP is dat u overal kunt bellen, zoals u gewent bent dit thuis of op kantoor te doen. Het enige wat u hiervoor nodig hebt is internet, Met EasyVoice Mobile Connect is uw mobiele telefoon een extensie binnen het VoIP netwerk. U belt gewoon uit met het vaste telefoonnummer en daarnaast kunnen inkomende oproepen vanaf uw vaste nummer worden ontvangen.

Benieuwd wat dit voor uw portemonnee betekend?
Bekijk welk EasyVoice Vast pakket het beste bij u past.

Man belt met vast toestel

Bellen via VoIP als alternatief voor ISDN

Het bestaan van het ISDN telefonienetwerk bereikt het einde. Vanaf 1 september 2019 kan er niet meer gebeld worden via het analoge netwerk. Veel bedrijven bellen echter nog via ISDN en zijn zoekende naar een oplossing voor in de toekomst. In dit artikel belichten we het alternatief voor ISDN: VoIP en één van de vele voordelen: EasyVoice Mobile Connect (vast-mobiel integratie).

EasyVoice Telecom levert VoIP, een telefooncentrale in de cloud, de opvolger van ISDN. Dit houdt in dat er gebeld wordt over een internetlijn in plaats van een analoge telefoonlijn. Een aantal voordelen hiervan zijn onder andere een behoorlijke besparing op de telefoonkosten, signaalkwaliteit en het aantal gesprekken die gelijktijdig gevoerd kunnen worden. Het bellen met VoIP brengt nog meer voordelen met zich mee, zo bent u overal bereikbaar, kunt u eenvoudig opschalen en u kunt meerdere communicatie apparaten koppelen naast uw vaste telefoon.

Alternatief voor ISDN: altijd én overal bereikbaar op 1 nummer
Met de integratie van vaste- en mobiele telefonie bent u altijd én overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer. Uit onderzoek van Quality Support uit 2014 is gebleken dat ruim 17 procent van alle binnenkomende telefoongesprekken niet bij de juiste persoon terecht komen. Voor ondernemers is dit ten nadele van de klanttevredenheid en dus de omzet. Om succesvol te kunnen ondernemen is de bereikbaarheid van de medewerkers cruciaal. Werken met gescheiden vaste en mobiele telefonie is samengevat kostbaar en onhandig. Terwijl met behulp van EasyVoice Mobile Connect het binnenkomend telefoonverkeer goed gestroomlijnd kan worden.

EasyVoice Vast, als alternatief voor ISDN.
Overstappen naar VoIP is eenvoudig, snel en nummerbehoud is natuurlijk mogelijk. Bij EasyVoice Telecom is de overstap zo geregeld, zo kunt u binnen enkele dagen al gebruikmaken van ons VoIP netwerk.

Benieuwd wat dit voor u betekend?
Neem contact op met onze klantenservice, onze medewerkers zitten klaar om u een advies te geven.

iMac met een oog afgebeeld, aangepast voor de website van Easy Voice Telecom

Veranderingen binnen het netwerk van EasyVoice Telecom

Naast onze vernieuwde website en de introductie van Interactieve TV zullen er binnenkort ook veranderingen plaatsvinden in ons vaste telefonie en internet netwerk. Bij EasyVoice Telecom kijken we altijd naar manieren om het beste uit onze netwerken en diensten te halen. We willen u graag goed informeren daarom hebben we alles voor u op een rijtje gezet en hopen het voor u middels dit bericht duidelijk te maken wat er veranderd.

EasyVoice Vast
Vaste telefonie is een basis begrip waarbij bereikbaarheid voor zowel particuliere als zakelijke klanten een cruciaal een groot belang is. Daarom gaan we ons VoIP netwerk verbeteren en uitbreiden, dit betekend voor bestaande klanten dat u tijdelijk niet bereikbaar bent tijdens de geplande werkzaamheden. Deze zullen vooral in de nachten van week 20 en 21 worden uitgevoerd om u overdag zo min mogelijk te hinderen.

EasyVoice Online
Internet is het belangrijkste product dat wij aan u leveren, internet is tegenwoordig overal en altijd. Daarom is stabiliteit en snelheid een grote behoefte van iedere klant. Bij EasyVoice Telecom gaan werken we op dit moment aan een betere stabiliteit van ons ADSL en VDSL netwerk, dit betekend ook dat we hebben gekozen om een nieuw type modem te leveren. Dit nieuwe modem binnenkort zult u binnenkort ontvangen, u dient uw oude modem voor 25 mei te verwisselen met het nieuwe. Daarbij vragen we u ons oude modem terug te sturen met het bijgevoegde verzend label.

EasyVoice Interactieve TV
Hiermee maken we uw ADSL en VDSL gereed voor interactieve TV, dit betekend dat u een decoder in onze shop kunt bestellen om interactieve tv te kijken. Tevens is het voortaan mogelijk om op interactieve tv te abonneeren wanneer u EasyVoice Online heeft.

Heeft u vragen over een van deze onderwerpen? Onze klantenservice zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op het tijdelijke nummer 085 06 45 160 of 1200 vanaf uw mobiele aansluiting.