Iedereen viert de prijsverlaging van EasyVoice Telecom

Aansluitkosten EasyVoice All in one in prijs verlaagd!

Vanaf vandaag zijn de aansluitkosten voor EasyVoice All in one blijvend in prijs verlaagd.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is, daarom hebben we vanaf vandaag onze aansluitkosten voor onze alles in een producten verlaagd. Wilt u een ADSL of VDSL verbinding dan betaalt u vanaf nu € 50,- aansluitkosten, voor glasvezel slechts € 55,-.
Bekijk nu alle EasyVoice All in one pakketen.

hand doet geld in spaarvarken

Bespaar tot 80% met EasyVoice Vast

Vanaf september 2019 stopt KPN met het gehele ISDN netwerk. Dit betekent dat het ook niet meer verkrijgbaar zal zijn bij andere aanbieders. Als alternatief voor de analoge telefoonlijn levert EasyVoice Telecom VoIP.

Met VoIP belt u via internet, dat ook tot 80% goedkoper en veelzijdiger is dan ISDN. U ontvangt en krijgt meer voor minder geld. U profiteert van een virtuele telefooncentrale en hoeft dus niet langer in hardware en onderhoud te investeren. Deze telefooncentrale draait online in ons datacenter, veilig en altijd up-to-date en biedt onbegrensde mogelijkheden in functionaliteiten: presentatielijst, wachtmuziek, keuzemenu, groepsgesprekken, automatisch doorschakelen naar collega’s, bereikbaarheid rapportage, meeluisteren, belgroepen, adresboek etc. En met een enkele druk op de knop stelt u snel en eenvoudig uw bereikbaarheid in.

Overal bereikbaar via VoIP
Een ander groot voordeel van bellen via VoIP is dat u overal kunt bellen, zoals u gewent bent dit thuis of op kantoor te doen. Het enige wat u hiervoor nodig hebt is internet, Met EasyVoice Mobile Connect kunt is uw mobiele telefoon een extensie binnen het VoIP netwerk. U belt gewoon uit met het vaste telefoonnummer en daarnaast kunnen inkomende oproepen vanaf uw vaste nummer worden ontvangen.

Benieuwd wat dit voor uw portemonnee betekend?
Bekijk welk EasyVoice Vast pakket het beste bij u past.

Man belt met vast toestel

Bellen via VoIP als alternatief voor ISDN

Het bestaan van het ISDN telefonienetwerk bereikt het einde. Vanaf 1 september 2019 kan er niet meer gebeld worden via het analoge netwerk. Veel bedrijven bellen echter nog via ISDN en zijn zoekende naar een oplossing voor in de toekomst. In dit artikel belichten we het alternatief voor ISDN: VoIP en één van de vele voordelen: EasyVoice Mobile Connect (vast-mobiel integratie).

EasyVoice Telecom levert VoIP, een telefooncentrale in de cloud, de opvolger van ISDN. Dit houdt in dat er gebeld wordt over een internetlijn in plaats van een analoge telefoonlijn. Een aantal voordelen hiervan zijn onder andere een behoorlijke besparing op de telefoonkosten, signaalkwaliteit en het aantal gesprekken die gelijktijdig gevoerd kunnen worden. Het bellen met VoIP brengt nog meer voordelen met zich mee, zo bent u overal bereikbaar, kunt u eenvoudig opschalen en u kunt meerdere communicatie apparaten koppelen naast uw vaste telefoon.

Alternatief voor ISDN: altijd én overal bereikbaar op 1 nummer
Met de integratie van vaste- en mobiele telefonie bent u altijd én overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer. Uit onderzoek van Quality Support uit 2014 is gebleken dat ruim 17 procent van alle binnenkomende telefoongesprekken niet bij de juiste persoon terecht komen. Voor ondernemers is dit ten nadele van de klanttevredenheid en dus de omzet. Om succesvol te kunnen ondernemen is de bereikbaarheid van de medewerkers cruciaal. Werken met gescheiden vaste en mobiele telefonie is samengevat kostbaar en onhandig. Terwijl met behulp van EasyVoice Mobile Connect het binnenkomend telefoonverkeer goed gestroomlijnd kan worden.

EasyVoice Vast, als alternatief voor ISDN.
Overstappen naar VoIP is eenvoudig, snel en nummerbehoud is natuurlijk mogelijk. Bij EasyVoice Telecom is de overstap zo geregeld, zo kunt u binnen enkele dagen al gebruikmaken van ons VoIP netwerk.

Benieuwd wat dit voor u betekend?
Neem contact op met onze klantenservice, onze medewerkers zitten klaar om u een advies te geven.

iMac met een oog afgebeeld, aangepast voor de website van Easy Voice Telecom

Veranderingen netwerk van EasyVoice Telecom

Naast onze vernieuwde website en de introductie van Interactieve TV zullen er binnenkort ook veranderingen plaatsvinden in ons vaste telefonie en internet netwerk. Bij EasyVoice Telecom kijken we altijd naar manieren om het beste uit onze netwerken en diensten te halen. We willen u graag goed informeren daarom hebben we alles voor u op een rijtje gezet en hopen het voor u middels dit bericht duidelijk te maken wat er veranderd.

EasyVoice Vast
Vaste telefonie is een basis begrip waarbij bereikbaarheid voor zowel particuliere als zakelijke klanten een cruciaal een groot belang is. Daarom gaan we ons VoIP netwerk verbeteren en uitbreiden, dit betekend voor bestaande klanten dat u tijdelijk niet bereikbaar bent tijdens de geplande werkzaamheden. Deze zullen vooral in de nachten van week 20 en 21 worden uitgevoerd om u overdag zo min mogelijk te hinderen.

EasyVoice Online
Internet is het belangrijkste product dat wij aan u leveren, internet is tegenwoordig overal en altijd. Daarom is stabiliteit en snelheid een grote behoefte van iedere klant. Bij EasyVoice Telecom gaan werken we op dit moment aan een betere stabiliteit van ons ADSL en VDSL netwerk, dit betekend ook dat we hebben gekozen om een nieuw type modem te leveren. Dit nieuwe modem binnenkort zult u binnenkort ontvangen, u dient uw oude modem voor 25 mei te verwisselen met het nieuwe. Daarbij vragen we u ons oude modem terug te sturen met het bijgevoegde verzend label.

EasyVoice Interactieve TV
Hiermee maken we uw ADSL en VDSL gereed voor interactieve TV, dit betekend dat u een decoder in onze shop kunt bestellen om interactieve tv te kijken. Tevens is het voortaan mogelijk om op interactieve tv te abonneeren wanneer u EasyVoice Online heeft.

Heeft u vragen over een van deze onderwerpen? Onze klantenservice zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op het tijdelijke nummer 085 06 45 160 of 1200 vanaf uw mobiele aansluiting.

Uitzendbureau's kunnen ook terecht bij Easy Voice Telecom!

EasyVoice Telecom voor de uitzendbranche!

Internet & telefonie zijn essentieel voor het vinden van de juiste kandidaten en bedrijven.
Binnen het sollicitatieprocess zijn het internet en de telefoon haast niet meer weg te denken. Voorheen werden sollicitaties en job aquicities veelal via briefpapier en fysieke afspraken gerealiseerd. In de huidige tijd heeft de technologie dit grotendeels overgenomen. Het is daarom dan ook zeer belangrijk dat het internet en de telefoons altijd online en snel zijn.

Voor de beste maatwerkoplossing is er EasyVoice Telecom! Wij regelen alles voor u. Hierdoor is uw uitzendbureau altijd en goed bereikbaar!
Het snelle en zakelijke internet en telefonie zal niet alleen 1 vestiging voorzien van de beste verbindingen, maar kan dit u op meerdere locaties toepassen zodat u altijd online en bereikbaar bent! Op locatie werken is geen enkel probleem.

Ons netwerk biedt de beste en meest voordelige verbinding met de hoogste snelheid voor uw uitzendbureau.

EasyVoice All in one is vernieuwd

Vanaf nu is alles in 1 ook echt alles! dus ook met interactieve TV. Voor diegene die echt alles in één pakket wilt; Internet, TV, VOIP en Sim-Only!

Wij garanderen een kwalitatief hoogstaande klantenservice met een ruim aanbod aan internet & telecommunicatieoplossingen. Geniet van leuke familie-avonden en geweldige partijen! EasyVoice ITV biedt uitstekende entertainment. EasyVoice All in one is de oplossing voor diegene die echt alles nodig heeft, bij EasyVoice Telecom leveren we echt alles in één pakket dus inclusief mobiele telefonie en interactieve TV. Mobiele telefonie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons bestaan, of u nu belt en internet met een smartphone of u nog gebruikmaakt van een mobiele telefoon om alleen te bellen of smsen. Bereikbaarheid en stabiliteit is voor iedere gebruiker erg belangrijk! Met EasyVoice Online bent u altijd verbonden met ons (glasvezel)internet. EasyVoice Telecom maakt voor vaste telefonie gebruik van Voice over IP (VoIP). Deze methode wordt naadloos op uw behoeften afgestemd.