Onderhoud aan het EasyVoice Telefooncentrale netwerk eerder afgerond dan gepland

Het onderhoud aan ons telefooncentrale netwerk is in volle gang, deze is inmiddels overgezet op het nieuwe netwerk. Dit betekend dat u vanaf dit moment (10-10-19 09:00) tot mogelijk 8 uur niet bereikbaar bent via uw vaste lijn.

Uit voorzorg hebben we bij een aantal klanten het vaste nummer doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Hierdoor mist u dus geen oproepen. Maakt u gebruik van Mobile Connect, dan ervaart u geen hinder dit geldt niet voor Mobile Connect via de APP.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud aan het EasyVoice Telefooncentrale netwerk

Bij EasyVoice Telecom doen we er alles aan om onze diensten optimaal aan u te kunnen leveren. Daarom zullen we vanaf aankomende maandag onderhoud plegen aan ons telefooncentrale netwerk. Dit is na aanleiding van een storing waarbij een aantal klanten soms onbereikbaar waren en niet konden bellen.

Tijdens dit onderhoud bent u mogelijk voor een korte tijd onbereikbaar, we zullen klanten persoonlijk op de hoogte brengen van het moment dat we beginnen tot het moment dat de werkzaamheden zijn afgerond en u weer bereikbaar bent.

 

 

EasyVoice Telecom levert vanaf nu ook in de virtuele stad MaaslandRP (Sponsoring)

De Revolutionaire Telefoonprovider levert vanaf nu ook zijn diensten aan MaaslandRP. Wij van EasyVoice Telecom zullen de uitrol van de 5G zendmasten tot onze verantwoording nemen. Door de uitrol zullen de Inwoners van de virtuele stad gaan genieten van de ultra snelle virtuele netwerkdekking.
Wilt u nou ook genieten van deze verbindingen kijk voor meer info op https://www.maaslandrp.nl/.

Op het moment bevindt 5G zich nog in de kinderschoenen. Op dit moment worden er tests uitgevoerd van de eerste 5G-netwerken, om te zien hoe nieuwe antennes hiervoor ingezet kunnen worden.

Daarnaast moeten de mobiele frequenties voor 5G nog worden verdeeld. In Europa worden deze frequenties beheerd door overheden, die ze vervolgens aan telecomproviders veilen. In Nederland zal een veiling voor de vermoedelijke 5G-frequenties pas in 2019 plaatsvinden, waardoor providers niet voor die tijd met de nieuwe technologie aan de slag kunnen.

(EasyVoice Telecom sponsort MaaslandRP)

Meldpunt voor onveilige slimme apparaten

Het Agentschap Telecom pleit voor strengere Europese regels voor slimme apparaten. Met een meldpunt voor onveilige apparatuur. De beveiliging van veel met internet verbonden consumentenelektronica is nog steeds niet op orde, blijkt uit woensdag gepubliceerd onderzoek. Toegang tot een op afstand bestuurbare speelgoedtank was bijvoorbeeld volledig onbeveiligd.

Het Agentschap Telecom biedt de resultaten van het onderzoek woensdag aan staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken, CDA) aan. Keijzer noemt het essentieel dat deze slimme apparaten te vertrouwen zijn. „Ook dit onderzoek toont weer aan dat dit niet vanzelf gaat.”

Het agentschap onderzocht 22 veelgebruikte slimme apparaten, waaronder routers, ip-camera’s, thermostaten en babyfoons. Zeventien apparaten hadden een matige tot zeer slechte basisveiligheid, schrijven de onderzoekers. Vooral slim speelgoed is kwetsbaar: drie van de vijf onderzochte ‘smart toys’ hadden kritieke veiligheidsproblemen. Een op afstand bestuurbare tank – voorzien van een camera – was bijvoorbeeld volledig onbeveiligd. Bij slechts twee onderzochte apparaten werden geen problemen geconstateerd.

De onderzoekers merken op dat de informatie die de elektronica naar het internet stuurt beter beveiligd kan worden, zeker omdat apparaten soms gevoelige beelden verzenden. Ouders gebruiken bijvoorbeeld slimme babyfoons om op afstand via hun smartphone hun kinderen in de gaten te houden. RTL Nieuws onthulde onlangs dat deze apparaten erg slecht beveiligd waren, waardoor kwaadwillenden eenvoudig mee konden kijken.

Automatische updates

Ook de bescherming van privacy liet te wensen over, constateerde het Agentschap Telecom. Sommige apparaten voldeden niet aan Europese privacywetgeving, privacyvoorwaarden waren soms ontoereikend of ontbraken volledig.

De onderzoekers van het Agentschap Telecom pleiten er voor dat de apparaten automatisch beveiligingsupdates installeren. Updates handmatig installeren is voor veel consumenten moeilijk. Daardoor blijft de beveiliging achterlopen.

Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van het Agentschap Telecom, pleit in een persbericht voor aanvullende Europese regels. „Het is zorgelijk dat de digitale veiligheid bij de meeste van de onderzochte slimme apparaten niet op orde is. Dit zijn producten die bij heel veel consumenten in huis staan.” Het Agentschap verlangde eerder een Europees keurmerk voor deze online apparaten. Ook het kabinet sprak in het regeerakkoord af om standaarden te ontwikkelen voor deze internet-of-things-apparaten.

Vooruitlopend op de Europese regels opent het Agentschap Telecom een meldpunt voor klachten over de beveiliging van slimme apparaten. Staatssecretaris Keijzer noemt het essentieel dat deze elektronica te vertrouwen is. Ze wijst erop dat al onderzoek gedaan wordt naar onveilige of reeds gehackte apparaten. Dit jaar volgt ook een voorlichtingscampagne.

Hoe maakt u MONO-rijden makkelijk voor uw medewerkers?

Primeur: MONO Zakelijk

Help uw medewerkers MONO te rijden! Rijdt uw organisatie al MONO? Met de hulpmiddelen van MONO Zakelijk helpt u uw medewerkers om ongestoord onderweg te zijn. Download ook de tips en tools waarmee u MONO-afspraken binnen uw organisatie kunt maken, vastleggen én zorgen dat iedereen zich eraan houdt.

Maak MONO niet te missen

Door social media zijn je collega’s altijd dichtbij – ook wanneer ze in de auto of op de fiets zitten. Elke keer als ze een berichtje ontvangen, raken ze even afgeleid. Rij daarom MONO, ook zakelijk. En maak dit zo makkelijk mogelijk voor uw medewerkers. Download nu meteen de hulpmiddelen van MONO Zakelijk: stickers, sleutelhangers, parkeerbordjes en posters die je zelf kunt personaliseren. Wilt u de MONO-afspraken meenemen in uw beleid? Het tips en tools document vertelt u precies hoe u dit aanpakt. Zo zorgen we samen dat MONO een begrip wordt waar niemand omheen kan.

> Maak uw eigen poster
> Download de middelen
> Tips en tools beleid

 

Mono

Vanaf nu leverbaar: Apple iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max

Bestel nu de nieuwe Apple iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max extra voordelig in de EasyVoice Shop. U betaalt geen verzendkosten en in slechts enkele dagen is uw nieuwe iPhone geleverd. Hieronder het complete overzicht van de nieuwe toestellen.

 

Bestel vanaf nu uw favoriete smartphone bij EasyVoice Telecom

Bestel nu ook voordelig uw favoriete smartphone bij EasyVoice Telecom

Via onze online shop was het al mogelijk om diverse producten te bestellen, deze producten leveren we tegen een erg scherp tarief en we merken dat u dit zeer waardeert. We kregen ook vele vragen of het mogelijk was om een smartphone via EasyVoice Telecom te bestellen en om in deze wens tegemoet te komen. Zullen we vanaf nu ook smartphones aanbieden in onze shop.

We trappen gelijk af met de nieuwste iPhone 11, 11 Pro en de 11 Pro Max! U kunt vanaf nu de nieuwste iPhone’s als pre-order bestellen in onze shop. Hierdoor heeft u als eerste het nieuwste toestel in huis zodra deze leverbaar is. Naast de nieuwste Apple iPhone kunt u ook de vorige generatie modellen extra voordelig bestellen in onze shop.

De komende tijd zullen we de product categorie smartphones aanvullen met diverse merken en modellen.

3CX is vanaf nu ook los verkrijgbaar!

Vanaf nu kunt u 3CX aanschaffen als los softwarepakket. Hiermee heeft u volledige controle over uw telefooncentrale en de installatie hiervan, zo kunt u er bijvoorbeeld er voor kiezen om uw 3CX te installeren op een lokale server binnen uw kantoor en bent u niet afhankelijk van onze cloud. Na uw bestelling krijgt u van ons een productcode en de download link om het software pakket te kunnen downloaden. Door de eenvoudige installatie bent u in slechts enkele stappen klaar om gebruik te maken van uw telefooncentrale. 

3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open standaarden die geschikt is voor populaire IP-telefoons en SIP-trunks, zowel lokaal als in de cloud. 3CX is geen gewone zakelijke telefooncentrale, maar een complete unified communications-oplossing met geavanceerde functies. 3CX is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en flexibel, en bespaart u de kosten en het complexe beheer van een ‘ouderwetse’ telefooncentrale of de beperkingen van een gedeelde telefooncentrale in de cloud.

U betaalt slechts een lage jaarlijkse prijs. U bent volledig vrij bij de installatie van 3CX en bepaalt dus zelf op welke manier u het software pakket installeert en welke SIP-trunks. Zo kunt u duizenden euro’s per jaar besparen. 3CX is in slechts enkele minuten te installeren – in de cloud met PBX Express of met behulp van de wizard voor lokale installatie.

 • Plug en play-configuratie van telefoons, gateways & SIP-trunks
 • Geen licenties per extensie
 • Bespaar duizenden euro’s met een SIP-trunk naar keuze

U bepaalt waar u 3CX wilt draaien, bijvoorbeeld op een bestaande server met Hyper-V, VMware of KVM. Kleinere installaties kunnen ook draaien op goedkope PBX-apparatuur van Intel NUC, Shuttle, Zotac Zbox en Gigabyte. Verplaats uw telefooncentrale eenvoudig naar een andere server of naar de cloud, met behulp van de ingebouwde functionaliteit voor back-up en herstel.

 • Virtualiseer met VMware, Hyper-V of KVM
 • Eenvoudig schaalbare installatie
 • Draaien op een betaalbare mini-pc

 

Of u nu kiest voor lokaal of in een eigen cloud omgeving u hebt de controle. U kunt 3CX zelf hosten bij populaire cloudproviders met standaard Linux VPS. Betaal een laag maandbedrag per telefooncentrale in plaats van een hoge prijs per extensie.
 • Zelf hosten bij Google Cloud, Amazon Lightsail, Microsoft Azure en anderen
 • In enkele minuten uw eigen 3CX-telefooncentrale met PBX Express
 • Eenvoudig wisselen van cloudprovider met back-up en herstel

Bekijk onze shop voor de lage tarieven en de verschillende pakketmogelijkheden.

EasyVoice Telecom Breidt uit naar België, Engeland en Duitsland

België, Engeland en Duitsland zijn de drie nieuwe landen waar we vanaf nu onze diensten aanbiedingen. Nederlanders konden al klant worden bij de Revolutionaire Telefoonprovider. Het van oorsprong Middelburgse bedrijf bestaat sinds 2018 en maakt sindsdien een enorme groei door.

EasyVoice Telecom biedt een alternatief voor bestaande Belgische, Engelse en Duitse telecomaanbieders. Met de diensten van EasyVoice Telecom zijn klanten flexibel en hebben ze de vrijheid om overal gebruik te maken van onze diensten, waar en wanneer ze maar willen. België, Engeland en Duitsland zijn een opstap naar Europa. We zetten een nieuwe koers richting het buitenland. Hiermee hopen we ook in andere delen van de EU nieuwe klanten te laten besparen op hun telecom rekening met het zelfde gemak als we op dit moment in Nederland aanbieden.

Via de recent vertaalde website kunnen buitenlandse klanten kennis maken met de diensten en deze bestellen. Vooralsnog is enkel de engelse taal beschikbaar via EasyVoiceTelecom.co.uk. Binnenkort kunt u de andere talen bezoeken via de website houden we u op de hoogte.

Vrouw belt mobiel op het strand met EasyVoice Mobile

EasyVoice Mobile Unlimited supersnel 4G+ internet terug van weggeweest!

Plans

EasyVoice Telecom biedt het beste mobiele aanbod voor u, op het best geteste mobiele netwerkvan Nederland. Met het vernieuwde aanbod kunt u onbeperkt bellen en internetten voor een vast bedrag per maand, ofwel: Unlimited genieten. EasyVoice Telecom is de Revolutionaire telefoonprovider, dit bewijzen we doordat we voorop lopen in het gebruik van de nieuwste technieken op gebied van telecommunicatie. De producten van EasyVoice Telecom zijn flexibel, betrouwbaar en veilig!

 

Mobile
Unlimited

 • Onbeperkt supersnel 4G+ internet
 • Onbeperkt bellen binnen de EU
 • Onbeperkt bellen naar de VS
 • Onbeperkt SMS'en
 • Geschikt voor Mobile Connect
32,95 /maand

Mobile
Plus

 • 8 GB supersnel 4G+ internet
 • 180 belminuten & SMS berichten
 • Buiten de bundel bellen voor € 0,19 /minuut
 • Buiten de bundel SMS'en voor € 0,10 /bericht
 • Geschikt voor Mobile Connect
29,95 /maand

UNLIMITED GENIETEN
Bereikbaarheid is essentieel, niet alleen in Nederland én over de grens maar overal ter wereld. Via EasyVoice Mobile heeft u al uw zaken binnen handbereik en kunt u zonder begrenzing bellen, mailen en downloaden. Kortom, overal kunt u “Unlimited online”. Dat is Unlimited genieten op het beste geteste netwerk van Nederland.

Mobile
Basic

 • 2 GB supersnel 4G+ internet
 • 180 belminuten & SMS berichten
 • Buiten de bundel bellen voor € 0,19 /minuut
 • Buiten de bundel SMS'en voor € 0,10 /bericht

23,95 /maand

Mobile
Start 4G+

 • Onbeperkt supersnel 4G+ internet
 • Internet Only32,95 /maand

Met EasyVoice Mobile abonnementen kunt u onbeperkt bellen/sms'en en uw databundel gebruiken in NL, de EU, IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en T-Mobile USA. En vanuit NL naar de EU, IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en de T-Mobile USA. Naar vaste en mobiele nummers, uitgegeven in de EU, met uitzondering van servicenummers. Met Unlimited start u in NL elke dag met 5 GB, die u zelf kosteloos en onbeperkt gedurende dezelfde dag kunt aanvullen met een GB-aanvuller. u ontvangt een waarschuwings-sms bij het verbruiken van 80% van u data en bij het volledig verbruiken van u data. Na het bereiken van de limiet van u data wordt de internetverbinding tijdelijk verbroken. In NL kunt u vervolgens kosteloos de 1GB-aanvuller activeren. De 5 GB per dag en de GB-aanvullers zijn maximaal een dag geldig.