EasyVoice Mobile switch
Shaady Abdel Nasser 113 Views

Vanaf vanmiddag was er een landelijke storing waarbij KPN klanten geen telecomdiensten konden gebruiken en waarbij het alarmnummer 112 voor een langere tijd onbereikbaar was. Hierop werden er diverse NL-Alert berichten uitgestuurd, in het laatste bericht stond het mobiele nummer 0610000011 waarmee u de politie via WhatsApp kunt bereiken. Inmiddels is de landelijke storing grotendeels verholpen en is 112 weer gewoon bereikbaar. De storing heeft in totaal 3 uur geduurd de oorzaak is volgens KPN nog niet bekend.

Door het optreden van deze storing kreeg onze klantenservice diverse vragen; Of de storing ook betrekking heeft op diensten van EasyVoice Telecom? Het antwoord is eenvoudig: Nee, klanten van EasyVoice Vast en Mobile kunnen gewoon bellen, sms-en en internetten. Het was wel mogelijk dat wanneer u naar iemand belde met een KPN aansluiting, het telefoonnummer niet bereikbaar was als gevolg van deze KPN storing.

Heeft u ondanks deze berichtgeving vragen? Bel ons dan op 085 – 56 00 019 of stuur een mail naar klantenservice@easyvoicetelecom.nl.

Nieuwsbericht Storingsmeldingen