Shaady Abdel Nasser 126 Views

België, Engeland en Duitsland zijn de drie nieuwe landen waar we vanaf nu onze diensten aanbiedingen. Nederlanders konden al klant worden bij de Revolutionaire Telefoonprovider. Het van oorsprong Middelburgse bedrijf bestaat sinds 2018 en maakt sindsdien een enorme groei door.

EasyVoice Telecom biedt een alternatief voor bestaande Belgische, Engelse en Duitse telecomaanbieders. Met de diensten van EasyVoice Telecom zijn klanten flexibel en hebben ze de vrijheid om overal gebruik te maken van onze diensten, waar en wanneer ze maar willen. België, Engeland en Duitsland zijn een opstap naar Europa. We zetten een nieuwe koers richting het buitenland. Hiermee hopen we ook in andere delen van de EU nieuwe klanten te laten besparen op hun telecom rekening met het zelfde gemak als we op dit moment in Nederland aanbieden.

Via de recent vertaalde website kunnen buitenlandse klanten kennis maken met de diensten en deze bestellen. Vooralsnog is enkel de engelse taal beschikbaar via EasyVoiceTelecom.co.uk. Binnenkort kunt u de andere talen bezoeken via de website houden we u op de hoogte.

Geen onderdeel van een categorie