Evenementen plannen begint met internet van EasyVoice Telecom
Shaady Abdel Nasser 115 Views

Nederland telt vele evenementen, Nederland Festivalland. Een prachtig uithangbord: een land waar mensen samen komen om samen een prachtige belevenis te ondergaan. En de cijfers liegen niet: vorig jaar waren er 954 festivals in Nederland. De overgrote meerderheid viel in de categorie muziekfestivals en cultuur.

Wat betreft de spreiding van de festivals is in 2017 een opvallende verandering te zien. Zoals voorgaande jaren vonden in provincies Noord- en Zuid-Holland de meeste festivals plaats. Beide provincies laten in 2017 nog wel een lichte stijging zien in aantallen festivals, maar noteerden voor het eerst in jaren lagere bezoekaantallen. De bezoekaantallen aan provincies zoals Limburg, Noord-Brabant en Utrecht namen daarentegen wel toe. Het lijkt er voorzichtig op dat festivalbezoekers zich steeds meer over het land verspreiden. In die lijn past ook de daling van het aantal bezoeken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

 

Van tijdelijke werkplekken met vaste of mobiele telefonie en internet tot de hotspots op het terrein. Via straal verbindingen met snelheden tot 10 GB/s! We komen dit alles van A tot Z bij u installeren en heffen hiermee een zware last van uw schouder. Want als u goed kunt communiceren, is uw evenement pas echt geslaagd.

Wanneer snelheid voor u het allerbelangrijkst is, bijvoorbeeld bij het handelen op beurs gerelateerde evenementen, of bij het uploaden of downloaden van grote bestanden. Met de hoge snelheden binnen doet u dit binnen enkele mili-seconden. Hiermee is internet via een straalverbinding voor uw organisatie de perfecte oplossing.

Heeft u interesse in deze maatwerkoplossing of zoekt u een telecomsponsor? Neem contact met ons op via +31 (0)85-56 00 019 of bekijk ons Sponsoring Programma. Voor meer informatie over deze maatwerk oplossing kunt u lezen in de maatwerkoplossing Evenementen Sector.

Nieuwsbericht