Budget Programma

Bij EasyVoice Telecom begrijpen we het belang van internet en telefonie in deze tijd, ook diegene die het financieel moeilijker hebben in deze huidige economie zijn communicatie behoevend. Daarom hebben we een budget programma waarbij budgetbeheerders en bewindvoerders zich kunnen aanmelden. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle voordelen voor u en uw cliënt.

Revolutionaire Partnerschap

Wij leveren uw cliënten een oplossing op maat, hierbij kijken wij zorgvuldig naar de wensen van uw cliënt en welke van onze pakketten hier het best bij past. Wij dragen zorg voor de oplevering en werking van alle diensten en houden u als eindverantwoordelijke op de hoogte van dit proces. EasyVoice Telecom streeft naar een prettige samenwerking tussen u, uw cliënt en ons.

Behoud overzicht in uw cliënten

U krijgt toegang tot ons EasyVoice Beheer 2.0, hiermee heeft u inzage in de gegevens van uw cliënten, toegang tot hun abonnementen, het verbruik en tot de facturatie. Ook kunt u abonnementen aanpassen en indien nodig blokkeren. het EasyVoice Beheer systeem is een totaaloplossing voor u als budgetbeheerder of bewindvoerder.

Exclusief aanbod

Als maatschappelijk doel streven we naar goedkoper internet en telefonie voor diegene die gebruikmaken van een budgetbeheerder of onder bewind staan. Daarom krijgen budgetbeheerders en bewindvoerders per vijftal aangebrachte klanten 15% korting per abonnement. Meer informatie over ons budget programma? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

De klantenservice van EasyVoice Telecom helpt u graag met al uw vragen.

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u meer informatie over EasyVoice Telecom?
Op de pagina klantenservice kunt u eenvoudig zoeken naar antwoorden op de meest gestelde vragen.

U kunt een bericht aan onze klantenservice verzenden via het contactformulier.
Of u kunt ons vanaf 09:00 tot 17:00 bellen op telefoonnummer
+31 (0)85 – 56 00 019.