Man belt met vast toestel
Shaady Abdel Nasser 97 Views

Het bestaan van het ISDN telefonienetwerk bereikt het einde. Vanaf 1 september 2019 kan er niet meer gebeld worden via het analoge netwerk. Veel bedrijven bellen echter nog via ISDN en zijn zoekende naar een oplossing voor in de toekomst. In dit artikel belichten we het alternatief voor ISDN: VoIP en één van de vele voordelen: EasyVoice Mobile Connect (vast-mobiel integratie).

EasyVoice Telecom levert VoIP, een telefooncentrale in de cloud, de opvolger van ISDN. Dit houdt in dat er gebeld wordt over een internetlijn in plaats van een analoge telefoonlijn. Een aantal voordelen hiervan zijn onder andere een behoorlijke besparing op de telefoonkosten, signaalkwaliteit en het aantal gesprekken die gelijktijdig gevoerd kunnen worden. Het bellen met VoIP brengt nog meer voordelen met zich mee, zo bent u overal bereikbaar, kunt u eenvoudig opschalen en u kunt meerdere communicatie apparaten koppelen naast uw vaste telefoon.

Alternatief voor ISDN: altijd én overal bereikbaar op 1 nummer
Met de integratie van vaste- en mobiele telefonie bent u altijd én overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer. Uit onderzoek van Quality Support uit 2014 is gebleken dat ruim 17 procent van alle binnenkomende telefoongesprekken niet bij de juiste persoon terecht komen. Voor ondernemers is dit ten nadele van de klanttevredenheid en dus de omzet. Om succesvol te kunnen ondernemen is de bereikbaarheid van de medewerkers cruciaal. Werken met gescheiden vaste en mobiele telefonie is samengevat kostbaar en onhandig. Terwijl met behulp van EasyVoice Mobile Connect het binnenkomend telefoonverkeer goed gestroomlijnd kan worden.

EasyVoice Vast, als alternatief voor ISDN.
Overstappen naar VoIP is eenvoudig, snel en nummerbehoud is natuurlijk mogelijk. Bij EasyVoice Telecom is de overstap zo geregeld, zo kunt u binnen enkele dagen al gebruikmaken van ons VoIP netwerk.

Benieuwd wat dit voor u betekend?
Neem contact op met onze klantenservice, onze medewerkers zitten klaar om u een advies te geven.

Nieuwsbericht