Shaady Abdel Nasser 110 Views

Vanaf nu kunt u 3CX aanschaffen als los softwarepakket. Hiermee heeft u volledige controle over uw telefooncentrale en de installatie hiervan, zo kunt u er bijvoorbeeld er voor kiezen om uw 3CX te installeren op een lokale server binnen uw kantoor en bent u niet afhankelijk van onze cloud. Na uw bestelling krijgt u van ons een productcode en de download link om het software pakket te kunnen downloaden. Door de eenvoudige installatie bent u in slechts enkele stappen klaar om gebruik te maken van uw telefooncentrale. 

3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open standaarden die geschikt is voor populaire IP-telefoons en SIP-trunks, zowel lokaal als in de cloud. 3CX is geen gewone zakelijke telefooncentrale, maar een complete unified communications-oplossing met geavanceerde functies. 3CX is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en flexibel, en bespaart u de kosten en het complexe beheer van een ‘ouderwetse’ telefooncentrale of de beperkingen van een gedeelde telefooncentrale in de cloud.

U betaalt slechts een lage jaarlijkse prijs. U bent volledig vrij bij de installatie van 3CX en bepaalt dus zelf op welke manier u het software pakket installeert en welke SIP-trunks. Zo kunt u duizenden euro’s per jaar besparen. 3CX is in slechts enkele minuten te installeren – in de cloud met PBX Express of met behulp van de wizard voor lokale installatie.

  • Plug en play-configuratie van telefoons, gateways & SIP-trunks
  • Geen licenties per extensie
  • Bespaar duizenden euro’s met een SIP-trunk naar keuze

U bepaalt waar u 3CX wilt draaien, bijvoorbeeld op een bestaande server met Hyper-V, VMware of KVM. Kleinere installaties kunnen ook draaien op goedkope PBX-apparatuur van Intel NUC, Shuttle, Zotac Zbox en Gigabyte. Verplaats uw telefooncentrale eenvoudig naar een andere server of naar de cloud, met behulp van de ingebouwde functionaliteit voor back-up en herstel.

  • Virtualiseer met VMware, Hyper-V of KVM
  • Eenvoudig schaalbare installatie
  • Draaien op een betaalbare mini-pc

 

Of u nu kiest voor lokaal of in een eigen cloud omgeving u hebt de controle. U kunt 3CX zelf hosten bij populaire cloudproviders met standaard Linux VPS. Betaal een laag maandbedrag per telefooncentrale in plaats van een hoge prijs per extensie.
  • Zelf hosten bij Google Cloud, Amazon Lightsail, Microsoft Azure en anderen
  • In enkele minuten uw eigen 3CX-telefooncentrale met PBX Express
  • Eenvoudig wisselen van cloudprovider met back-up en herstel

Bekijk onze shop voor de lage tarieven en de verschillende pakketmogelijkheden.

Nieuwsbericht